Bolan stomak kod menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Bolan stomak kod menstruacije

Post od dural29 »

Pozdrav. Pisem u suprugino ime..Ima 31. godinu i skoro je isla na redovnu kontrolu kod ginekologa gde je, zbog bolnih menstruacija dobila savet da kupi neke tablete, a ja sada ne znam njihov naziv, ali kostaju oko 800din kako bi joj se ublazili ti simptomi. PMS joj je uzasan, nervozna je, oticu joj grudi i strasno su ostljive. Medjutim, danas me je zvala sa posla i kuka samo tako, stomak je otkida da to nije normalno. Kaze da joj ovako nije bilo nikada. Doduse, ispila je gorepomenute tablete i shvatila da joj skoro nista nisu pomogle, mada je malo bilo bolje sa grudima proslog meseca. Sada je prekinula sa njima i mozda je sada ovaj jak bol reakcija na neuzimanje tih tableta.. Ne znam ni sam kako da joj pomognem, pa me zanima kakva su vasa iskustva sa silnim tabletama na trzistu kako bi se sprecile tako bolne menstruacije? Hvala...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bolan stomak kod menstruacije

Post od aa_aca »

Ма какве таблете?! Нека примени акупресуру. На табанима постоје тачке које треба масирати. Проверен рецепт. Осим тога, можда се превише голишави па су јој јајници стално нахлађени. Када нема менструацију нека сваки дан седи на нечем топлом по пола сата (електрично јастуче, на пример).
Odgovori