Bol u trudnoci...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mica58
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 11:43 pm

Bol u trudnoci...

Post od mica58 »

Imam 25 godina, prva trudnoca. Nisam bolovala od nekih bolesti, nisam koristila lekove u trudnoci. Sada sam u 39. nedelji trudnoce i zabrinuta sam jer mi se javlja bol u samoj vagini, ali samo prilikom ustajanja. Pre oko mesec dana sam imala bol u donjem delu kicme isto prilikom ustajanja, koji vise nemam. Nalazi su dobri, UZ je odlican, kao i sve analize...
Sta bi taj bol mogao da predstavlja, tj. odakle potice?
Korisnikov avatar
Bomini
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Bomini »

Draga moja Mico, ja sam u 32. nedelji i isto tako osećam bolove u preponama, kukovima...pogotovu ujutro dok ustajem. Ne brini ništa sve je to deo normalne pripreme tela za porođaj. Ti si vidim baš blizu :D

Ja ti želim lak i što manje bolan porođaj.
mica58
Novi član
Novi član

Post od mica58 »

Hvala na lepim zeljama... Da, blizu sam, termin je 6. avgust. Mada, doktorka ocekuje porodjaj tek oko 10-og. Mana mi je sto se previse brinem, cak i za sitnice reagujem, tj. samo me zanima da nije nesto opasno... sta cu... prva trudnoca...
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Razumijem te, i sama sam takva, oko svake sitnice previse brinem...te bolove ja vec osjecam, 9.mjesec mi izgleda tako daleko...al sta da se radi, dobro je dok je sve u redu, i dok tece sve po planu! :)
Srecno!
mica58
Novi član
Novi član

Post od mica58 »

Hvala. Ma bice sve u redu... jedva cekam...
Odgovori