Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imam 25 godina, prva trudnoca. Nisam bolovala od nekih bolesti, nisam koristila lekove u trudnoci. Sada sam u 39. nedelji trudnoce i zabrinuta sam jer mi se javlja bol u samoj vagini, ali samo prilikom ustajanja. Pre oko mesec dana sam imala bol u donjem delu kicme isto prilikom ustajanja, koji vise nemam. Nalazi su dobri, UZ je odlican, kao i sve analize...
Sta bi taj bol mogao da predstavlja, tj. odakle potice?
Draga moja Mico, ja sam u 32. nedelji i isto tako osećam bolove u preponama, kukovima...pogotovu ujutro dok ustajem. Ne brini ništa sve je to deo normalne pripreme tela za porođaj. Ti si vidim baš blizu
Hvala na lepim zeljama... Da, blizu sam, termin je 6. avgust. Mada, doktorka ocekuje porodjaj tek oko 10-og. Mana mi je sto se previse brinem, cak i za sitnice reagujem, tj. samo me zanima da nije nesto opasno... sta cu... prva trudnoca...
Razumijem te, i sama sam takva, oko svake sitnice previse brinem...te bolove ja vec osjecam, 9.mjesec mi izgleda tako daleko...al sta da se radi, dobro je dok je sve u redu, i dok tece sve po planu!
Srecno!