Bol u toku odnosa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Bol u toku odnosa
Pozdrav. U zadnjih par meseci se dešava da pri svakom odnosu sa devojkom nju boli u predelu jajnika u svim pozama, osim kada je ona na meni. U početku se to nije dešavalo, sve je normalno bilo, ali ovo traje već 2, 3 meseca i pravi veliki problem. Bila je kod ginekologa i radila je ultra zvuk, međutim ništa nije nađeno. Takođe, dešava joj se s vremena na vreme da ima veliki svrab koji prelazi u bol, gde ona koristi čaj od kamilice za ispiranje. Pitanje, šta bi to moglo da bude, koliko sam se raspitivao za slične slučajeve moguća je kandida. Hvala.
Re: Bol u toku odnosa
Doktorka opšte prakse joj je rekla za svrab da je na nervnoj bazi i da pokušava da istera nešto, sve je to psihički, u šta sumnjam. Dok za ovaj bol postaje ozbiljno, jer je skoro nemoguće imati odnos, čak i u toj jednoj pozi može da boli, dok u ostalim je neizdrživ. Inače ona ima problema sa kašnjenjem i trajanjem menstruacije.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па јел' иначе има болове у разним положајима тела? Нека испроба. Може бити да има упалу јајника или неки проблем са бубрезима.
Ne, samo u toku odnosa ima bolove u drugim pozama i kad je da kažem grubo, ovako ne nema.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па можда је превише грубо за њену физичку конституцију.
Nije do toga, bilo koja druga poza sem poze gde je ona na meni je boli, dovoljno je da samo započnem odnos.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па ти си написао да се дешава када је груб однос.
Da, jesam, ali hoću da kažem da nju boli prvenstveno kada probamo neku drugu pozu, a tek onda da kada u pozi gde je ona na meni ako krene grublje da je boli.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Значи кад легне на леђа ради секса има болове али када легне ради спавања ништа је не боли? Ма дај бре.
Ne znam da li razumete šta vam govorim. Ona ima bol u predelu jajnika kada ja uđem u nju, penetriram, kako god. Znači ako ona leži na leđima, ako ležimo jedno pored drugog, kada sam iza nje, bilo kako, sem kada je ona na meni i to kada je spuštena skroz do mog tela, odnosno savijena. Čak i kada se uspravi nju boli u predelu jajnika i to je neki neizdrživ bol, kao neko probadanje. To joj se nije dešavalo u početku, tek posle jedno 3, 4 meseca od odnosa.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Искрено то ми личи на њену манипулацију тобом. Обрати пажњу на њено понашање иначе када сте заједно. Ако постоји тежња за манипулацијом то би требало да се још некако манифестује.