Bol u toku odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
AlekGhost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 15, 2013 12:49 pm

Bol u toku odnosa

Post od AlekGhost »

Pozdrav. U zadnjih par meseci se dešava da pri svakom odnosu sa devojkom nju boli u predelu jajnika u svim pozama, osim kada je ona na meni. U početku se to nije dešavalo, sve je normalno bilo, ali ovo traje već 2, 3 meseca i pravi veliki problem. Bila je kod ginekologa i radila je ultra zvuk, međutim ništa nije nađeno. Takođe, dešava joj se s vremena na vreme da ima veliki svrab koji prelazi u bol, gde ona koristi čaj od kamilice za ispiranje. Pitanje, šta bi to moglo da bude, koliko sam se raspitivao za slične slučajeve moguća je kandida. Hvala.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Re: Bol u toku odnosa

Post od AlekGhost »

Doktorka opšte prakse joj je rekla za svrab da je na nervnoj bazi i da pokušava da istera nešto, sve je to psihički, u šta sumnjam. Dok za ovaj bol postaje ozbiljno, jer je skoro nemoguće imati odnos, čak i u toj jednoj pozi može da boli, dok u ostalim je neizdrživ. Inače ona ima problema sa kašnjenjem i trajanjem menstruacije.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Па јел' иначе има болове у разним положајима тела? Нека испроба. Може бити да има упалу јајника или неки проблем са бубрезима.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Ne, samo u toku odnosa ima bolove u drugim pozama i kad je da kažem grubo, ovako ne nema.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па можда је превише грубо за њену физичку конституцију.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Nije do toga, bilo koja druga poza sem poze gde je ona na meni je boli, dovoljno je da samo započnem odnos.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па ти си написао да се дешава када је груб однос.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Da, jesam, ali hoću da kažem da nju boli prvenstveno kada probamo neku drugu pozu, a tek onda da kada u pozi gde je ona na meni ako krene grublje da je boli.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Значи кад легне на леђа ради секса има болове али када легне ради спавања ништа је не боли? Ма дај бре.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Ne znam da li razumete šta vam govorim. Ona ima bol u predelu jajnika kada ja uđem u nju, penetriram, kako god. Znači ako ona leži na leđima, ako ležimo jedno pored drugog, kada sam iza nje, bilo kako, sem kada je ona na meni i to kada je spuštena skroz do mog tela, odnosno savijena. Čak i kada se uspravi nju boli u predelu jajnika i to je neki neizdrživ bol, kao neko probadanje. To joj se nije dešavalo u početku, tek posle jedno 3, 4 meseca od odnosa.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Искрено то ми личи на њену манипулацију тобом. Обрати пажњу на њено понашање иначе када сте заједно. Ако постоји тежња за манипулацијом то би требало да се још некако манифестује.
Odgovori