Postovani,
Zanima me da li na osnovu opisa mozete reci nesto o bolovima koje osecam. Naime, sa leve strane, na mestu gde se spajaju 1)spoljne i unutrasnje usne i 2)prepona ( znaci to mesto je sa spoljne strane usana, kod prepona ) osecam tup bol prilikom odnosa koji se "siri ka unutra", takodje me boli kad pritisnem to mesto prstom. Nameravam da odem na pregled svakako... Ali me zanima Vase misljenje o tome da li je mozda nesto ozbiljno u pitanju?
Kod lekara mogu da idem za dan,dva ( zbog rasporeda radnog vremena itd. )... Pa posto ne mogu nazalost da izdrzim neizvesnost, odlucila sam da postavim ovde pitanje. Naravno, jasno mi je da ovim putem nije moguce dati tacnu dijagnozu, jer znam da bol moze mnogo toga da znaci, ali nemam sta da izgubim ako pitam... Hvala unapred.
Bol
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: Bol
Obicno bolovi mogu biti od upale jajnikA, barem je meni tako bilo.To moras proveriti sto pre.Jedino lekar to moze ustanoviti.
Sve najbolje
Sve najbolje
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Hvala na odgovoru. Bila sam danas, doktorka me je pregledala i rekla da je u pitanju iziritirana bertolinijeva zlezda... Mada nije radila ultrazvuk, samo je spolja pregled uradila,( nije rukom pipala unutra jajnike) i dala antibiotik...
Ne znam kako izgleda kad imas upalu jajnika, posto je nikad nisam imala...Mada, mislim da kad jajnici bole, to nije kod prepone... Zar ne? Kad te bole jajnici, to je kod stomaka negde sa strane?
Ne znam kako izgleda kad imas upalu jajnika, posto je nikad nisam imala...Mada, mislim da kad jajnici bole, to nije kod prepone... Zar ne? Kad te bole jajnici, to je kod stomaka negde sa strane?
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Jeste, jajnici su strane, pa, da to su lekar moze da ustanovi, svki ginekolog prilikom pregleda pipa jajnike i pita li ovo boli.Mene je bolelo sa desne strane i uspostavilo se da imam upalu jajnika.Najbolje je otici lekaru, i to je to.Mada upala jajnika moze imati naravno i druge simptome.
Pozzz
Pozzz
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!