bol pri sexualnom odnosu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Ivet86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 18, 2009 11:29 pm

Re: bol pri sexualnom odnosu

Post od Ivet86 »

Drage devojke,
na neki nacin osecam olaksanje sto ipak nisam sama sa ovim problemom...
Vec godinu dana imam bolne odnose isto kao i vi, na medjici...za dan-dva sve se sredi i nema nikakvih problema dok ponovo nemamo odnose. Pre ovog problema decko i ja vodili smo ljubav stalno,sve je bilo ok, a sada pooonekad jer ja nemam zelju, odmah pomislim na bol... ginekolog mi je rekao da mi je osetljiva sluzokoza i da koristim kantarionovo ulje, sto naravno ne pomaze...

Postajem jako depresivna, desavalo mi se cak i da se rasplacem u toku odnosa kada shvatim da ponovo nije proslo, da opet boli... Ne mogu da verujem da doktori nemaju resenje za ovaj problem i da treba da cekamo porodjaj ne bi li eventualno proslo...ako iko ima resenje pomagajte...
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

I moja devojka je imala ovaj problem, ali mi smo ga resiili tako sto bi na pocetku uvek ja lagano krenuo, tj nikada ga, da izvinete na izrazu nestavim celog odmah, nego dokle moze, ne mora cak ni da udje i tako lagano i polako malo po malo, tacno osecam kako se ona opusta i tako lagano dok ne udje.
I znam da je boli ako udjem bukvalno do kraja tako da se trudim da ne ulazim do kraja. I jos nesto morate maksimalno da se opustite i da se uzivite!!!
Malo mi je glupavo sto ja ista ovde pisem, jer sam poprilicno neiskusan, ali znam kako vam je, a devojka i ja smo nedavno ovo resili pa se nadam da ce nekom ovo pomoci.

Ja se izvinjavam na izrazima, ali ne znam stvarno kako drugacije da napisem i nadam se da ce nekom pomoci....
auroras
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2012 9:43 pm

Post od auroras »

Imam resenje za vas... Imam isti problem kao i vi, dugo sam se mucila i cekala po 3 dana da ponovo spavam sa deckom, dok mi se ne regenerise koza, i posle nekog vremena, kada sam mislila da nema nade, ragovarala sam sa mamom, rekla mi je da ima isti problem godinama (zato i nikada ne koristi kondome), i da joj je sluzokoza previse osetljiva, i svaki put se pojavi ranica tu na ulazu.. Ona je patila sve dok nije pronasla kremu koja joj je preokrenula zivot, a zove se (verovali ili ne) krema za pete :P http://www.oceni.rs/lepota_i_velnes/zdr ... negu-peta/ znam da je cudno sto se tako zove, ali posto je sve od prirodnih sastojaka koji su na bazi meda i propolisa imaju i antibakterijsko i antigljivicno dejstvo, kao i regenerisuce.. Na njoj i pise da se moze koristiti svuda po telu. Ja je sada stavljam svako vece posle tusiranja, i od tada vise nemam problem sa peckanjem i bolom posle odnosa. Ako je ne stavljam neko vreme (na primer u toku menstruacije, opet mi se javi jak bol). Najbolje je kada mi je pri ruci, pa je stavim kao lubrikant. Takodje ako imam bilo kakvu posekotinu po telu ili opekotinu, ona sve izleci za jedan dan.. Ne kaze se za dzabe 'kao melem na ranu'. Probajte, necete se pokajati, krema je cudo, iako neverovatno zvuci. :) Nadam se da sam vam pomogla bar malo..
Mafini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 1:44 pm

Post od Mafini »

Jel mozes da napises kako se zove ta krema za pete koja je na biljnoj bazi i namenjea za sve pa cak i za vaginu... usla sam na onaj link sto si postavila, ali kad otvorim link pise mi da sadrzaj nije pronadjen.. hvala unapred... :cry:
auroras
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2012 9:43 pm

Post od auroras »

He.mel krema za pete, mislim da ima u apotekama :) ali morala sam sa tackom da napisem jer nece da prikaze lepo :)
Odgovori