bol pri mokrenju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
coca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2006 2:16 am

bol pri mokrenju

Post od coca »

Zdravo.
Imam 20 godina, redovan sexualni zivot sa stalnim partnerom a vec duze vreme bez kondoma.
Naravno poseticu doktora odmah u ponedeljak ujutru ali molim vas za neke informacije... da ne bih izludela do tad.
Od juce sam primetila bol pri mokrenju (ali samo pri samom kraju) a nema peckanja nikakvog. Cini mi se da je mokrenje ucestalije a i da mi mokraca ima drugaciju, crvenkastu boju. Krv u mokraci hm?
Molim vas ukratko informacije o mogucim bolestima.... najbolji i najgori slucaj... pomozite bar da se malo smirim.
I gde ce da me shalju dragi cika doktori i sta ce da mi rade?:)
Hvala unapred
Salee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 06, 2006 3:12 am

Post od Salee »

Ja sam imao slicne probleme kad sam imao kamenje u bubregu i kad se kamen pokrenuo. Upravo sam kraj mokrenja je bio katastrofa, bol i osecaj "nedovrsenog posla" , a krvi je bilo s vremena na vreme, vrlo cesto na pocetku. Eto mene je to asociralo na taj problem.
coca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2006 2:16 am

Post od coca »

e hvala u svakom slucaju.
ajde jos neko ako zna nesto....cisto da budem pripremljena za sutra
cedo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 10:16 pm

mozda a mozada ne

Post od cedo »

Ne znam koliko cu biti od pomoci,ali mislim da svako mozganje i slucenje, u tvom slucaju moze da izazove kontrareakciju. Svakoako bi trebalo mirno da odes kod lekara na rutinski pregled i da sacekas rezultate koji uopste ne moraju da budu zabrinjavajuci. Nelagodan osecaj, mali bol i promena boje mogu biti samo rezultat mesanja dve flore. Kao stosi rekla, koristili ste kondom pre, medjutim sada e doslo do mesanja dve flore i Ph vrednosti.
Medjutim, ne treba iskljuciti ni moguce bakterije i jos verovatnije gljivice, mada po simptomima (nepeckanje, vec bol i naziranje krvi) se ne bi reklo. U svakom slucaju, mogu da zamislim neizvesnost koju imas, ali hrabro.....Glavu gore.......
Srecno..... :lol:
Odgovori