Bol u mokracnom kanalu?? Zna li neko sta je to?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
blondica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 2:33 am

Bol u mokracnom kanalu?? Zna li neko sta je to?

Post od blondica »

Zadnja dva dana imam vrlo neubicajene bolove u mokracnom kanalu,drugacije ne znam kako to da nazovem.
Pri mokrenju se pojavljuje krv inace ne. Znaci samo kada mokrim,a tada bolje da se ubijem nego kada moram u wc jer je strahovit bol.
A posle toga niti mogu da sedim,lezim,hodam normalno kao da mi neki kamen pritiska besiku i to je takva nelagodnost da ne umem da opisem.
Pijem uvin caj po ceo dan jer to kao dobro za besiku
Da li se neko vec sretao sa ovakvim iskustvom svaka rec bice dobrodosla,hvala.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bol u mokracnom kanalu?? Zna li neko sta je to?

Post od tamaraft »

Verovatno izbacujete pesak iz mokracne beshike! On daje takve simptome i sitna krvarenja.

Samo dosta technosti, uvin chaj ili vodu obichnu, bez kafe i jakih chajeva sa puno teina, malko smanjite unos soli i to je to. Ne bi bilo loshe da odete na ultrazvuk beshike chisto da znate koliko peska ima u beshici.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bol u mokracnom kanalu?? Zna li neko sta je to?

Post od quincekap »

Jos jedan savet i od mene! Pij sto vise caja od brusnice.I to toplog.Ako imas neku bakteriju,brusnica ce ti dezinfikovati kanale.Tusiraj se toplom vodom ili napravi kupku pa odsedi u njoj,da ti se prosire kanali.Zadrzi sto vise punu besiku i skaci ili trci uz stepenice i niz stepenice,pa pod naglim mlazom isprazni napunjenu besiku.Tako ces izbaciti pesak iz kanala.Ako je kamen,nek ti je Bog u pomoci.Ja sam prosle godine izbacila kamen iz bubrega od 7 mm.Takodje sam mokrila krv i bolelo me je u predelu besike,kao da cu da dobijem.Kada mi je krenuo kamen imala sam nesnosne bolove.Na Urgentnom su mi rekli da ne pravim nagle pokrete,ali mi je sestra rekla,kad je vec krenuo bolje da ga sto pre izbacim,a to jedino moze ovom metodom.Drugi napad mi je trajao 12 sati.Uzasni bolovi,ni 3 injekcije protiv bolova nisu pomogle.
Do sad si verovatno uradila ultrazvuk,pa znas da li je kamen ili pesak.
Dobre su i Rovatinex kapsule koje potpomazu izbacivanju peska i kamena.Njih su mi preporucili na Urgentnom.Ako imas neki kamen,a nisu krenuli bolovi,onda nemoj skakati da ne poteras kamen,nego pij Rovatinex,a dobri su jos i caj od Rastavica ili Persuna.
Odgovori