Bol u krstima i missed

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lavinija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:09 am

Bol u krstima i missed

Post od lavinija »

Zanima me da li su nekoga posle misseda ili spontanog, sa uradjenom kiretazom bolela krsta i koliko dugo? Ja sam menstruaciju dobila 40 dana posle kiretaze, ovih dana ocekujem i drugu, a krsta me ubijaju non stop. Pomaze samo kada popijem nesto protiv bolova. Zanima me da li je to normalno?
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Da li si imala epiduralnu anesteziju tokom kiretaze?
lavinija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:09 am

Post od lavinija »

Ne, imala sam ove nove, totalne, kratkotrajne.
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Ako je toliki bol u pitanju da moras da pijes analgetik, mislim da to nije normalno i da treba da se javis lekaru da te pregleda.
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

I jos nesto - tup konstantan bol moze da bude indikacija neke infekcije (cak i ako nema drugih simptoma i temperature) tako da treba uraditi briseve sto pre, jer je kiretaza prilicno invazivna i moze da raseje infekciju koja je mozda samo tinjala u vagini a sada se mozda prosirila i u matericu itd. Svejedno, treba otici lekaru.
petrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:31 pm

Post od petrica »

Da li imate bol i u stomaku i da li vam je normalna bila menstruacija? Da li ste imali neke bakterije ili gljivice pre intervencije?
Odgovori