Bol, težina, pretakanje, gasovi u donjem delu stomaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maldaneri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2012 1:06 am

Bol, težina, pretakanje, gasovi u donjem delu stomaka

Post od maldaneri »

Molim vas za neko mišljenje o mojoj situaciji.

Imam 28 godina i do septembra sam pila diane 35 pilule - ravno 10 godina. Prekinula sam sa pillulama i od tada je počeo moj horor.

Prvu menstruaciju sam dobila nakon 60 dana od poslednje mestr. posle pilula. Pila sam jednom u tih 60 dana pilulu za jutro posle (zbog nezaštićenog odnosa, nije bilo krvarenja posle te pilule). Imam bolove u donjem delu stomaka, težinu, pretakanje creva i gasove. Nemam problema sa mokrenjem, peckanjem - sve je redovno.
Imam stalnog partnera ali nemam redovan seksualni život uopšte. Nema govora o infekciji (poslednji VB, CB i CH sam obavila pre 1,5 godinu a pregled kod ginekologa pre 2 godine).

Da li bi možda uzrok ovih čudnih bolova mogao da bude prestanak uzimanja pilula, neredovni odnosi, prehlada, pilula za jutro posle?
maldaneri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2012 1:06 am

Re: Bol, težina, pretakanje, gasovi u donjem delu stomaka

Post od maldaneri »

Da odgovorim sama sebi i ako se nekome još javi sličan problem.

Počela sam ponovo da pijem pilule za kontracepciju i nakon 10-tak dana se situacija sredila. Nema više problema i ništa ne osećam. Osim toga, prestala sam da držim laptop na stomaku dok ležim u krevetu (iz nekog razloga sam bila ubeđena da mi i to smeta) i i to je pomoglo.
Odgovori