Molim vas za neko mišljenje o mojoj situaciji.
Imam 28 godina i do septembra sam pila diane 35 pilule - ravno 10 godina. Prekinula sam sa pillulama i od tada je počeo moj horor.
Prvu menstruaciju sam dobila nakon 60 dana od poslednje mestr. posle pilula. Pila sam jednom u tih 60 dana pilulu za jutro posle (zbog nezaštićenog odnosa, nije bilo krvarenja posle te pilule). Imam bolove u donjem delu stomaka, težinu, pretakanje creva i gasove. Nemam problema sa mokrenjem, peckanjem - sve je redovno.
Imam stalnog partnera ali nemam redovan seksualni život uopšte. Nema govora o infekciji (poslednji VB, CB i CH sam obavila pre 1,5 godinu a pregled kod ginekologa pre 2 godine).
Da li bi možda uzrok ovih čudnih bolova mogao da bude prestanak uzimanja pilula, neredovni odnosi, prehlada, pilula za jutro posle?
Bol, težina, pretakanje, gasovi u donjem delu stomaka
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Bol, težina, pretakanje, gasovi u donjem delu stomaka
Da odgovorim sama sebi i ako se nekome još javi sličan problem.
Počela sam ponovo da pijem pilule za kontracepciju i nakon 10-tak dana se situacija sredila. Nema više problema i ništa ne osećam. Osim toga, prestala sam da držim laptop na stomaku dok ležim u krevetu (iz nekog razloga sam bila ubeđena da mi i to smeta) i i to je pomoglo.
Počela sam ponovo da pijem pilule za kontracepciju i nakon 10-tak dana se situacija sredila. Nema više problema i ništa ne osećam. Osim toga, prestala sam da držim laptop na stomaku dok ležim u krevetu (iz nekog razloga sam bila ubeđena da mi i to smeta) i i to je pomoglo.