bol u donjem delu stomaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
elena78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 04, 2008 11:13 pm

bol u donjem delu stomaka

Post od elena78 »

Vec mesec dana imam bolove u donjem delu stomaka,poslednjih dana je taj bol postao konstantan sa povremeno jacim intenzitetom.Bol je prisutan i u toku odnosa,kada hodam,kada sednem ili naglo ustanem.Osecam stalnu mucninu,juce je bila povisena i tel. temp. (37,3).Stomak je naduven ali mekan.Poslednja menstruacija(13.10) je bila jako bolna ali bez veceg krvarenja(inace imam obilne mens.)
Bila sam na gin.pregledu (koji je bio bolan narocito na desnoj strani i sredina stomaka),prvo je dr. mislila da se radi o vanmatericnoj trudnoci,nalaze sam uradila-SE,le,KKS, BHCG,urin-sve ok.
Nalaz UZ:
-Uterus:polozaj u RV-u,promer:75,9x56,5x46,endometrijum:13mm
-ovarijum levi:32,1x24,4; desni:28x13,3
-u duglasu prisutno malo slobodne tecnosti (danas ponovo uradjen uz,nema slobodne tecnosti)

Dg:
Parametritis posterior,colpitis,cervicitis

Dr.smatra da uzrok bolova nije sa ginekoloske strane,preporucila mi je i pregled kod hirurga pa ako i tada bude sve ok da me hospitalizuje (??)

Ako neko moze da mi pomogne ko je imao slicne tegobe,o cemu se radi,sta je uzrok tih bolova?Strucno misljenje?

Jos da napomenem da sam operisana pre 2 god.(Odstranjen mi je levi jajovod)i da vec nekoliko meseci suprug i ja radimo na prosirenju porodice :) Inace sam majka sedmogodisnjeg deteta.
Odgovori