Bol u donjem delu stomaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Bol u donjem delu stomaka

Post od MarijanaRS »

Pozzz narode,
Imam jedan problem. Pre tri dana sam pocela koristiti kanesten protiv gljivica. Juce sam bila na poslu inace pantalone su mi jaaako tesne i nesto sam se saginjala i nosila tesko. Od tada imam jake bolove u donjem delu stomaka. Oba jajnika i materica me boli kada duze vremena hodam. Sve je OK kada sedim ili lezim, cim hodam odmah me boli.

Sta bi se moglo desiti? Znam da je najbolje da odem kod ginica, a najverovatnije da cu to i uciniti..
Dok stignes na red, promene se pravila.
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član

Re: Bol u donjem delu stomaka

Post od MarijanaRS »

MarijanaRS napisao:Pozzz narode,
Imam jedan problem. Pre tri dana sam pocela koristiti kanesten protiv gljivica. Juce sam bila na poslu inace pantalone su mi jaaako tesne i nesto sam se saginjala i nosila tesko. Od tada imam jake bolove u donjem delu stomaka. Oba jajnika i materica me boli kada hodam. Sve je OK kada sedim ili lezim, cim hodam odmah me boli.

Sta bi se moglo desiti? Znam da je najbolje da odem kod ginica, a najverovatnije da cu to i uciniti..
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Draga moja imas gljivice a nosis jako tesne hlace?Jos ako su ispod bile tangice?Ti bolovi verovatno znace neku upalu,prehladu,jos ako ces brzo da dobijes menstruaciju.Uzmi malo masti stavi na pelenu pa preko noci oblozi jajnike ako bude upala proci ce.
Inace tesne farmerke nisu dobre da se nose kada se leci gljivicna infekcija,to ce ti samo jos vise iziritirati kozu.Verujem da znas da samo pamucni ves dolazi u obzir.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MarijanaRS »

Dadab, ja na poslu moram nositi tu uniformu, a s obzirom da sam brojala pice pored otvorenog frizidera mozda sam gadno ozebla dole. A sto se gacica tice, uvek nosim pamucne.
Odgovori