Pozzz narode,
Imam jedan problem. Pre tri dana sam pocela koristiti kanesten protiv gljivica. Juce sam bila na poslu inace pantalone su mi jaaako tesne i nesto sam se saginjala i nosila tesko. Od tada imam jake bolove u donjem delu stomaka. Oba jajnika i materica me boli kada duze vremena hodam. Sve je OK kada sedim ili lezim, cim hodam odmah me boli.
Sta bi se moglo desiti? Znam da je najbolje da odem kod ginica, a najverovatnije da cu to i uciniti..
Bol u donjem delu stomaka
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm
Bol u donjem delu stomaka
Dok stignes na red, promene se pravila.
-
- Aktivan član
Re: Bol u donjem delu stomaka
MarijanaRS napisao:Pozzz narode,
Imam jedan problem. Pre tri dana sam pocela koristiti kanesten protiv gljivica. Juce sam bila na poslu inace pantalone su mi jaaako tesne i nesto sam se saginjala i nosila tesko. Od tada imam jake bolove u donjem delu stomaka. Oba jajnika i materica me boli kada hodam. Sve je OK kada sedim ili lezim, cim hodam odmah me boli.
Sta bi se moglo desiti? Znam da je najbolje da odem kod ginica, a najverovatnije da cu to i uciniti..
Dok stignes na red, promene se pravila.
Draga moja imas gljivice a nosis jako tesne hlace?Jos ako su ispod bile tangice?Ti bolovi verovatno znace neku upalu,prehladu,jos ako ces brzo da dobijes menstruaciju.Uzmi malo masti stavi na pelenu pa preko noci oblozi jajnike ako bude upala proci ce.
Inace tesne farmerke nisu dobre da se nose kada se leci gljivicna infekcija,to ce ti samo jos vise iziritirati kozu.Verujem da znas da samo pamucni ves dolazi u obzir.
Inace tesne farmerke nisu dobre da se nose kada se leci gljivicna infekcija,to ce ti samo jos vise iziritirati kozu.Verujem da znas da samo pamucni ves dolazi u obzir.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
-
- Aktivan član