Prelezala sam ovcije boginje jos kao mala. Sada imam 27 god. i u sedmom sam mesecu trudnoce. Jedan od clanova porodice je dobio ovcije boginje. Interesuje me da li je beba u opasnosti iako sam ih ja vec prelezala? Ima li potrebe za mojom izolacijom? Trudnoca je sasvim normalna, nemam nikakvih tegoba. Ovo mi je prva trudnoca.
Unapred hvala
Boginje i trudnoca?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Mojoj bebi je u 10-oj nedelji trudnoce prestalo srce da radi zbog toga sto sam dosla u kontaktu sa Rubellom (ili Rubeollom), ne znajuci naravno.
Imala sam prelezano kao mala, ali je d-r rekao da beba ima svoj krvotok i da je moguce da se zarazi i pored toga sto sam je ja prelezala, sto se na zalost i dogodilo.
Sada, ne znam koja je opasnot jer kazes da si u sedmom mesecu trudnoce, ali iskreno, ja bi se pripazila malo vise.
U svakom slucaju, obavezno konsultuj lekara pre nego se izlozis toj bolesti.
Imala sam prelezano kao mala, ali je d-r rekao da beba ima svoj krvotok i da je moguce da se zarazi i pored toga sto sam je ja prelezala, sto se na zalost i dogodilo.
Sada, ne znam koja je opasnot jer kazes da si u sedmom mesecu trudnoce, ali iskreno, ja bi se pripazila malo vise.
U svakom slucaju, obavezno konsultuj lekara pre nego se izlozis toj bolesti.