Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
babaroga hvala sto si me postedela otvaranja nove teme! Danas ionako ne znam sta pisem! Hvala vam drage moje!
Juce je test bio pozitivan, danas 13-ti dan od ET beta je 513!Lepa cifra za ovaj dan! Izbezumljena sam od srece! Goca je pravo cudo! IVF je radjen u klinici Ivanovic, IVF metoda, vracena 3 osmocelijska embriona!
Ljubim vas sve i vucem za nosice!
Dace Bog da se i ja radujem uskoro vasim VISOKIM BETAMA!
Puno hvala i Dr.obgyn koja me je nesebicno podrzavala s one strane okeana!
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/
Oduševljena sam divnim vestima
ČESTITAM
Stvarno si zaslužila!!!
Mislim,svi smo, al' ti si nekako poseban borac, i bilo je već vreme za osmeh...Sad ćeš još jače da bodriš nas ostale...
A shta je ona to radila kad je ostala u drugom stanju ? Ju,ju,ju .Blonde vishe chestitki nisam videla zbog zbog onog shto se nevaja jaditi slamota .
Naravno Zekim se malo,valja se
Nek je sa SRECOM i da nam budesh dobro i ti i bebica ili bebitze ?Ko to zna .Mozda su blizantzi
Cmokkkkkk
ako je neko zasluzio toliku radost, to si ti! raduje se i uzivaj!!!
sve naj naj naj ti zelim!!!
CHEERS!!!
"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei
Blondi čestitam
saopštili ste nam predivnu vest!
Ne verujem da je ijedna druga žena na ovim prostorima toliko energije uložila u svoj problem!
Vas bi mogli slobodno za konsultanta što se tiče steriliteta , koji god forum da sam otvorio nalazio sam vaše reči podrške ženam, jednu neviđenu informisanost.
Čestitke i mojoj drugarici Goci bez njene energije, a bogami i uloženog novca u opremu sve ovo ne bi bilo moguće!