Biti ili ne biti?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Biti ili ne biti?

Post od MarijanaRS »

Pozzz, evo da vas malo upoznam sa situacijom.
8.06.2009 sam dobila, na vreme. Radimo na beli vec neko vreme.
Prvi dan sam imala stomacnih bolova, popila lek, tako da nije me boleo stomak. Grugi naravno. Menga mi je trajala 3 dana tj. 3 dana krace. Prvi dan nije bilo tako obilno, ali je teklo...
Grudi me vise ne bole, ali sam mislila zbog trajanja da se mogu nadati, uradila sam test. Ja ga smatram negativnim, mada aako se malo udaljite od monitora da se bolje videti druga crta, ja mislim da je, kako se ono zove "isparavajuca"... Bolje se vidi kada uvecati sliku i udaljite se, slikala sam preko mob...
Sta vi mislite?

Slika[/quote]
Dok stignes na red, promene se pravila.
tade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 3:17 pm

Post od tade »

I jedva vidljiva druga crta znaci trudnocu.Daj krv i uradi betu,to je najmerodavnije i znaces sigurno da li beta odgovara gestacijskoj nedelji.S tim rezultatom kod ginekologa koji ce ti najverovatnije prepisati utrogestan zbog krvarenja u trudnoci koje nije pozeljno.Srecno
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Post od MarijanaRS »

Menstruacija ili u slucaju da sam trudna - krvarenje je prestalo, dakle nije nista alarmatno ja mislim. Ali svakako tvoj savet je koristan. Hvala
Dok stignes na red, promene se pravila.
bebab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 10:24 pm

Post od bebab »

Desava se kod malog broja zena da imaju menstruaciju i u trudnoci cak i do 4 meseca. naravno tada je krvarenje manje obilno i krace traje. Sto se tice testa ne znam da li si mu pogledala rok. U svakom slucaju poslusaj savet koji si vec dobila a to je da uradis BHcg i znaces da li jesi ili nisi trudna.
Nadam se da ces nam uskoro javiti lepe vesti!
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Ja bih ovaj test smatrala negativnim. Posle koliko minuta si slikala? Ako je posle isteka vremena predvidjenog za test, verovatnio je rec o toj laznoj liniji. U svakom slucaju, uradi ponovo test ili betu.
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natalija »

Meni je bio takav test 8 dana posle transfera i bila je trudnoća, nažalost nije se održala iz nekih razloga ali uradi betu, svako obojenje testa se smatra pozitivnim testom. Srećno
zdravlje je prava sreca, cenite ga
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni je prvi test u vreme ocekivane menstruacije bio negativan (na sta mi lici i ova slika). Nisam imala nikakvo krvarenje, ali je bilo par nekih tackica. Drugi test 10-tak dana kasnije je bio pozitivan i bingo: stigla je beba!
Odgovori