Zelim sa svima da podelim jako lose iskustvo sa Biotestom i besplatnim pokusajem vantelesne oplodnje u Novom Sadu...
Moj suprug je pacijent Dr Vinke Vukotic vec neko vreme, rezultati su uvek izmedju 10 i 20% spermatozoida, nikada manje od 10%.
Skupljali smo papire za besplatnu VTO, samo je spermogram los. Dr Kopitovic u NS insistira na spermogramu iz BIOTEST laboratorije, gde smo i isli da obavimo analize. Rezultat je bio 0,00%!!!!!!!!!!!!
Sada nemamo pravo cak ni da se prijavimo na VTO o trosku fonda.
Ja imam 26 godina, sve ok rezultate
Toliko sam besna na ekipu iz Biotesta, ubili su nas u pojam bez ikakvog objasnjena, zateceni smo da neko moze da ti napise da nikad neces imati decu i da te ne udostoji odgovora - ponovili smo spermogram u BG-u, apsolutno nije istina to sto u Biotestu kazu.
Cuvajte zivce.
BIOTEST laboratorija u NOVOM SADU
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: BIOTEST laboratorija u NOVOM SADU
Pa, nista, radite VTO u Beogradu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da, i mi smo lose prosli u Biotestu... 1%!!!! Radili smo VTO u Betaniji al nije ni doslo do oplodnje jc pa nije ni bilo transfera. Da ne spominjem da je u drugim laboratorijama razultat bio daleko bolji. Sve u svemu, isti biolog radi i u Betaniji i u Biotestu. Mogu samo da kazem da je kao covek odvratna osoba, a kakva je kao dr. pokazuju rezultati testova koje ona radi...
pozdrav, nisam jos krenuo u program, ali prosle godine sam radio spermogram u biotestu i ooo !!!LaFolie napisao:Zelim sa svima da podelim jako lose iskustvo sa Biotestom i besplatnim pokusajem vantelesne oplodnje u Novom Sadu...
Moj suprug je pacijent Dr Vinke Vukotic vec neko vreme, rezultati su uvek izmedju 10 i 20% spermatozoida, nikada manje od 10%.
Skupljali smo papire za besplatnu VTO, samo je spermogram los. Dr Kopitovic u NS insistira na spermogramu iz BIOTEST laboratorije, gde smo i isli da obavimo analize. Rezultat je bio 0,00%!!!!!!!!!!!!
Sada nemamo pravo cak ni da se prijavimo na VTO o trosku fonda.
Ja imam 26 godina, sve ok rezultate
Toliko sam besna na ekipu iz Biotesta, ubili su nas u pojam bez ikakvog objasnjena, zateceni smo da neko moze da ti napise da nikad neces imati decu i da te ne udostoji odgovora - ponovili smo spermogram u BG-u, apsolutno nije istina to sto u Biotestu kazu.
Cuvajte zivce.
posle sam ponovio u medlabu i bilo je 100 000. jeste da je malo ali je bilo!
uzasno sam se osecam kad pomislim na biotest i nije mi jasno zasto su samo oni validni za VTO.
ima li neko pojasnjenje, savet...
hvala vam
..O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju, ni jednu drugu..
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 3:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mi smo isli u Jevremovu na kraju, zamrzavali 2 uzorka, isto su strogi oko rezultata, ali daleko da smo imali nulu. I odusevila sam se jer mi se biolog javio, da me pita da smo imali nekakvih problema, delovalo mu je da proces spermatogeneze nije zavrsen, da fali akrozom spermicima, i da bi bilo super da dodjemo za 20ak dana da ponovimo. Za 20 dana bio je 4 puta bolji spermogram.