Ma nista bre!
Vidi , pokusaj na sve , na to i na zivot, gledati nekako filozofski...ako ikako mozes.Pomisli sta smo mi na svetu, jedno malo zrno peska, i da sve tece i menja se...promene su dobre, jer su sastavni deo zivota, pa makar one bile i lose.To je jedno iskustvo,iskustvo vise, i nije ruzno, vec je samo iskustvo, posle kojega si bogatiji. Sa druge strane, toliko je ljudi koji su mesecima na terapijama, neki citavog zivota...samo pomisli kako je tih 3 dana smesno, i kako si ti na nekom takmicenju, poput survivera:) i kako si takmicar, kako je to zadatak , a to tvoja uloga. Pokazi koliko si jaka, i to pregrmi sa osmehom. Sve ce biti okej veruj mi, i naravno ti ces moci imati decu bez problema. To nista ne menja.
A vidi sad ovo, cak i da ne mozes imati decu, ni to nije vazno, jer zapamti, dat nam je jedan zivot, i trebamo ga ziveti punim plucima, sa onim sto nam je dato od njega...

( ovo je bilo hipoteticki, i nije se odnosilo na tebe, jer nema razloga da ti nemas dete)
Izvini ako ti ovo zvuci previse , hm, grubo...ali ja tako gledam na stvari. Opet ti ponavljam ,to je samo mala intervencijica, za njih rutinska, a za tebe terapeutska, da ne bi zapala u pravi problem...pregrmeces to, i sve ce biti najnormalnije...posle ces se svemu smejati.
Pozzz:)