Postovani,
interesuje me samo da li se biopsija grlica materice radi pod totalnom ili lokalnom anestezijom. unapred hvala na odgovoru.
biopsija grlica materice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: biopsija grlica materice
izvinjavam se na brzopletom pokretanju nove teme, nasla sam odgovor u vec napisanim tekstovima pod "sta svaka zena mora da zna" ...hvala
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nema problema 
srecno!

srecno!

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala, ali, zamislite, bila ja da odradim "to", kad me vratise kuci. rekose necemo da ti kvarimo praznike, dodji kad prodju pa cemo ti onda "to" uraditi. eto.. da se radujem ? stvarno da covek ne zna sta da misli...ako je "nesto" onda razmisljam bolje sto pre da znam. resim, sta god... sa druge strane, pretpostavljam da se rezultati cekaju neko vreme, pa zato da ne bih razmisljala o tome svih ovih dana i kvarila svojim (ne)raspolozenjem praznike mojoj porodici mozda je i dobro sto su me vratili. ko bi to sad znao... srdacan pozdrav i svima srecne predstojece praznike zelim, da budete zdravi i veseli
Tanjice, i ja sam radila biopsiju pre mesec dana. Verovatno su te vratili jer bi morala malo da mirujes posle toga (to je ipak "kidanje" tkiva, pa je potrebno da ti to zaraste), a moguca su i neka krvarenja, pa je bolje da to ostavis za posle praznika, a ne da na doceku ne budes opustena (bar ja ne bih bila). Rezultate cekas dve/tri nedelje, tako da ovih odlozenih par dana nece napraviti razliku.
Uzivaj u praznicima, pa posle to odradi. Meni su rezultati bili dobri, sto i tebi zelim!
Uzivaj u praznicima, pa posle to odradi. Meni su rezultati bili dobri, sto i tebi zelim!
Jody, hvala puno, sad mi je lakse. I Vama sve najbolje u Novoj godini, puno zdravlja, a ostalo ce doci samo po sebi. Srdacan pozdrav !