ja bih bebu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bebica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 26, 2004 7:23 pm

ja bih bebu

Post od bebica »

Postovana dr Presetnik,
U vise navrata sam pisala o svojim problemima.
Kratak podsjetnik:missed ab, nakon toga oko 2 god. bez menstruacije, laparaskopija, uklanjanje priraslica, endometrioza, 6 zoladex-a,napokon se ciklus regulisao.Prosla je vec 7-ma menstruacija,potpuno normalna, kao nekad.
Radila sam 1 inseminaciju, bez stimulacije,sve je izgledalo ok,endometrijum 12mm, jajna celija oko 20mm,primila sam pregnil od 5000 j-ca.
Nista od trudnoce.
Od tada su prosle 2 menstruacije.
:cry: Ja bih htjela na vantjelesnu,ali suprug to izricito odbija,zeli prirodnim putem.Nije da on ne zeli bebu,kroz svo ovo zajedno prolazimo evo 2,5 god. sa dosta patnje i bola, ali i nade.
Dr kaze da je sve ok i hormon.vrijedn.
Pa sta da radim dalje,zelja je prevelika
bebica
Novi član
Novi član

Post od bebica »

Zaboravila sam napomenuti da je suprugov spermogram perfektan
jelenajagodina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jelenajagodina »

U vezi tvog problema ti mogu reci samo jednu stvar, NEMOJ SE OPTERECIVATI TIME. OPUSTI SE MALO I NEMOJ IMATI CRNE MISLI...POKUSAJ I VIDECES !
SVE NAJBOLJE
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

:o Trebalo bi s obzirom da su vam laparaskopski uklanjali priraslice da uradite bar kontrolni HSG a možda i ponovnu laparaskopiju, jer se na žalost ponekad priraslice ponavljaju.
Veka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 26, 2005 1:30 pm

Post od Veka »

Zdravo!
Ne znam mnogo o svemu sto si navela, ali moram da ti kazem nesto sto si verovatno dosta puta cula.
S obzirom da sam imala operaciju gde mi je uklonjen jedan jajnik i jajovod, usadila sam sebi jedno lose pesimisticno ubedjenje da ce mi se to desiti i sa drugim jajnikom i da necu moci da imam decu. Pod tim utiskom vremenom sam sve vise zelela da zatrudnim, da sam sebe preopteretila razmisljanjem i zeljom. A onda, kada sam se najmanje nadala i bila obuzeta nekim novim stvarima koje su mi se desavale u zivotu - to se desilo. Sada sam tek u 7.nedelji trudnoce, ali vise mi nista drugo u zivotu nije bitno, presrecna sam i konacno ubedjena u ono: "Dok god zelis i mislis o tome, nece se desiti..."
sunshine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2004 2:00 am

Post od sunshine »

eeeee,a sta je sa onim... "ako dovoljno jako zelis nesto,to ce ti se i dogoditi!"??????
bebica
Novi član
Novi član

Post od bebica »

puno vam hvala ma podrsci, nisam bas previse sklona crnim mislima, ali opterecenje postoji.
volim vas i zelim vam sve najbolje.
ici cu dalje, a dokle cu stici vidjecemo,
hvala od srca
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Pokusajte da "pravite" bebu :) 5 dana pre menstruacije i 5 dana posle. I meni zvuci nelogicno ali mi je to rekao jedan bioenergicar kod koga sam isla zbog drugih problema!
Pokusajte mozda i uspe! Srecno
Odgovori