Moze li neko da mi kaze nesto o Betadin vaginaletama, sta se tacno njima tretira?
Ja sam u poslednjem nalazu imala III grupu sekreta i ginekolog je rekla da ga ima bas mnogo, ali mi nista nije prepisala. To "mnogo" i ja primecujem pri pranju, a tokom dnevnih aktivnosti inace ne.Negde sam procitala da se III grupa tretira ovim Betadin vaginaletama... Papa test je bio ok.
Moze li pojacan sekret da bude znak malignih promena na cerviksu? I to sam negde citala...
pozdrav
Betadin vaginalete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Meni se cini da su one isto sto i povidon jod vaginalete samo sto se betadine vaginalete proizvode u Makedoniji.
Inace i ja sam ih nekad koristila kada sam imala III grupu jer one uticu na neke bakterije. Medjutim kod III grupe je najbolje uraditi vaginalni bris i videti tacno koja je bakterije u pitanju i na osnovu antibiograma dati odgovarajuce vaginalete. Verovatno ti ih je dr prepisala jer smatra da ce ti one pomoci...svakako par dana nakon sto zavrsis sa terapijom idi n akntrolu i ako i dalje budes imala III grupu obavezno trazi da ti uradi vaginalni bris.
Pozdrav i srecno
Inace i ja sam ih nekad koristila kada sam imala III grupu jer one uticu na neke bakterije. Medjutim kod III grupe je najbolje uraditi vaginalni bris i videti tacno koja je bakterije u pitanju i na osnovu antibiograma dati odgovarajuce vaginalete. Verovatno ti ih je dr prepisala jer smatra da ce ti one pomoci...svakako par dana nakon sto zavrsis sa terapijom idi n akntrolu i ako i dalje budes imala III grupu obavezno trazi da ti uradi vaginalni bris.
Pozdrav i srecno