Besplatno uklanjanje kondiloma u Beogradu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lesi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2007 12:02 am

Besplatno uklanjanje kondiloma u Beogradu

Post od lesi »

Pozdrav,
Trenutno imam nekoliko spoljasnjih kondiloma, a pre 7 godina su mi se prvi put pojavili. U medjuvremenu sam ih vise puta otklanjala na VMA, a prosle godine sam i operisana u Visegradskoj, jer su mi presli na grlic materice, pa je morao da se otkloni/odsece povrsinski sloj grlica. To je sada potpuno u redu, ali mi se ponovo javilo nekoliko spoljasnjih, a moguce da se taj broj poveca i da se opet prosire na unutra.

Posto finansijski nisam u mogucnosti vise da placam punu cenu uklanjanja po drzavnim ustanovama, koja se krece od 4500 do 8000dinara, a posebno ne kod privatnika, da li neko zna gde u Beogradu kondilomi mogu da se otklone uz zdravstvenu knjizicu i uput? Imam trenutno samo 3 kondiloma, koliko sam uspela da primetim.
Hvala svima na odgovoru
manaus78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od manaus78 »

Zavisi koliko imas godina. Ako imas manje od 24, uz uput i knjizicu bi mogla da uradis u Institutu za majku i dete. Takodje, nisam upucena, ali mi je neverovatno da uklanjanje kosta 8.000 u drzavnom DZ. :o
Odgovori