besplatna vantelesna oplodnja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
nesrecna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 11:33 pm

besplatna vantelesna oplodnja

Post od nesrecna »

Vec deset godina sam u braku, imam 37 godina, a osam godina lecim sterilitet..Radjen mi je HSG (pokojni prof. Dinulovic), uradjena celioskopija (dr Eliana Garalejic), tri vantelesne (dr Nebojsa Radunovic)..Jako sam se iscrpila, sto psificki, sto finansijski..Evo vec par godina lecim posledice tih vantelesnih oplodnji, koje su, moram priznati odradjene da bi se uzeo novac (sve tri vantelesne su uradjene u nepuna 4 meseca), pa su iz istog razloga nastali i fizicki i psihicki problemi, koje sam, hvala Bogu, prebrodila..
Trenutno prikupljam energiju, a bogami i novac, da jos jednom pokusam..Ali, u medjuvremenu, na sva zvona objavise BESPLATNE VANTELESNE u KBC Narodni front i u Visegradskoj.. A, jedan od uslova je da zena nema vise od 38 godina.. Posto ja imam 37 godina, pitam se, sta ce se desiti ako ne udjem medju prvih 300 koje ce se raditi ove godine??? Da li to treba da znaci da za mene i za meni slicne nema vise nade, ako nemamo dubok dzep da platimo tu vantelesnu ili debelu vezu da udjemo medju ovih 300???
Volela bih da cujem sta drugi misle o lecenju steriliteta u zemlji Srbiji!!![/b]
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav...
nesrecna napisao:Volela bih da cujem sta drugi misle o lecenju steriliteta u zemlji Srbiji!!!

pogledaj ovaj topik na kom se diskutuje o vantelesnoj oplodnji: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4087

Slika , jane_doe
Odgovori