Belo u bradavicama

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Andrea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 24, 2004 3:13 pm

Belo u bradavicama

Post od Andrea »

Pozdrav Postovani,

Imam pitanje za koje NE smatram da je problem, ali ipak me zanima o cemu se radi!

Nisam u drugom stanju,imam redovne menstruacije (na 28 dana),dianu 35 sam uzimala do juna meseca (prestala pre 4 meseca),imam 26 godina a ono sto me zanima je ZASTO imam belu tecnost u bradavicama?
To se pojavilo pre 2 meseca,nije alarmantno,ne curi nego je samo bela smesa zalepljena za unutrasnjost bradavice,vidi se golim okom..postoji li neko objasnjenje za to?
Da li je to normalna pojava ili nesto zbog cega bi trebala da se zabrinem i uradim kontrolu?
Grudi me NE bole,sama kontrolisem sve i nikakve druge cudne pojave ne postoje!

Hvala unapred :wink:

Andrea
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Treba da se prekontrolise hormon iz krvi- Prolaktin i eventualno uzeti bakterioloski bris sa bradavica. Prim. Dr lj.Presetnik
Andrea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 24, 2004 3:13 pm

Post od Andrea »

hvala puno na odgovoru :wink:
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jecka »

Meni se to "događalo" pre 3 godine, samo što sam ja to tragično primila, bila sam strašno uplašena.Ja sam isto kontrolisala vrednost prolaktina, tada je bilaprilično povećana. U pitanju je hormonalni poremećaj! Sada mi je vrednost u redu, kontrolišem 1-2 puta godišnje
daljinskiupravljac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 05, 2006 5:31 am

Post od daljinskiupravljac »

Izvinjavam se sto ovako upadam,ali moram da pitam-sta uzimate za smanjivanje prolaktina?Bromocriptine ili nesto drugo?
Odgovori