Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imam pitanje za koje NE smatram da je problem, ali ipak me zanima o cemu se radi!
Nisam u drugom stanju,imam redovne menstruacije (na 28 dana),dianu 35 sam uzimala do juna meseca (prestala pre 4 meseca),imam 26 godina a ono sto me zanima je ZASTO imam belu tecnost u bradavicama?
To se pojavilo pre 2 meseca,nije alarmantno,ne curi nego je samo bela smesa zalepljena za unutrasnjost bradavice,vidi se golim okom..postoji li neko objasnjenje za to? Da li je to normalna pojava ili nesto zbog cega bi trebala da se zabrinem i uradim kontrolu?
Grudi me NE bole,sama kontrolisem sve i nikakve druge cudne pojave ne postoje!
Meni se to "događalo" pre 3 godine, samo što sam ja to tragično primila, bila sam strašno uplašena.Ja sam isto kontrolisala vrednost prolaktina, tada je bilaprilično povećana. U pitanju je hormonalni poremećaj! Sada mi je vrednost u redu, kontrolišem 1-2 puta godišnje