BELA BUBULJICA NA DOJCI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Lola84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 4:38 pm

BELA BUBULJICA NA DOJCI

Post od Lola84 »

Pre 2 meseca pojavila mi se mala bela bubuljica (da je tako nazovem) na desnoj dojci, i od prilike dve nedelje nista se nije menjalo, a onda je bubuljica dosta narasla (vise nije bila bela nego normalne boje) i onda je pukla, i dosta gnoja je izaslo... Nakon toga sve je ok, bradavica je potpuno normalna, kad da mi bubuljica nikada nije izasla, ali kako nisam isla kod lekara ipak se brinem da li je nesto opasno??? Molim Vas za savet...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

verovatno je bio u pitanju folikulitis, neka dlachica je krenula napolje pa nije nashla put i doshlo je do zapaljenskog procesa.

odrzavaj higijenu redovno, izbegavaj vesh koji nije pamuchan i ako se pojavi opet otidji na pregled.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Gordana2106
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gordana2106 »

imala sam i ja to, ali sam isla kod koznog lekara, nije nista opasno, mazala sam enbecin mast, flogocid mast i ispirala hipermanganom.
ako ti opet izadje,ne daj boze, odi kod lekara!
pozz :)
Odgovori