bazen i genitalne infekcije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelena26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 01, 2005 11:30 am

bazen i genitalne infekcije

Post od jelena26 »

Da li je neko imao problema sa genitalnim infekcijama posle bazena? Koliko je to istina a koliko panika da nesto moze da vas 'zakaci'?

Povredila sam nogu pre skoro dva meseca i za mene ne samo da nema nista od sporta bar jos koji mesec nego nisam bas mnogo ni za setnju...Posto sam student koji jos usput ima problema sa ledjima krenula sam na bazen jer inace tesko mogu da odsedim nekoliko sati za stolom. Volim vodu, ostanem do sat vremena, otplivam nekoliko duzina bazena i to me opusti jer sam izludela od fizicke neaktivnosti prethodnih nedelja.

Problem je sto sam sklona genitalnim infekcijama jos od srednje skole. Kad sam pocela da vodim racuna o ishrani (smanjila slatko) i uopste imunitetu to se stabilizovalo. Za sada nisam primetila da bazen ima neke posledice. Naravno, ne ostajem predugo i obavezno se tusiram posle.
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Koliko je meni poznato neke genitalne infekcije (npr. kondilomi) se mogu preneti preko vode u bazenu ukoliko ona nije dobro hlorisana.
Odgovori