Pozdrav!
Da li neko zna kakva je ginekolog doktorka Dasic???
Hvala unapred!!!
Banovo brdo dom zdravlja - Ginekologija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 17, 2011 1:55 pm
Re: Banovo brdo dom zdravlja - Ginekologija
Ne znam nista o radu doktorke Dasic, ali bih ti od srca preporucila da ides kod dr Aleksandre Kostic koja je i nacelnica ginekologije.Lecim se kod nje vise od 3 god i veruj mi savrsena je sto znaci da hoce da ti odgovori na sve sto te interesuje da objasni ako nesto nisi razumela i ima super odnos sa pacijentom sto je danas retkost.Veruj mi ja sam imala problem sa obilnim menstruacijama(inace imam 49 god) tesku anemiju zbog odliva i zaista mi je pomogla i sada je sve ok i ja joj puno verujem jer zaista odlicno radi svoj posao.To je moje misljenje a ti se jos raspitaj pa odluci.Pozdrav.
Ja bih takodje preporucila dr. Aleksandru Kostic, preljubazna je i strpljiva, ona mi vodi trudnocu, pre mesec dana je bila na odmoru i odem ja kod dr. Dasic a ona mi izlupeta neke gluposti, nije znala rezultate da mi procita, nije mi se dopala nimalo.
Pozzz
Pozzz

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 27, 2016 1:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Trenuno u DZ Banovo Brdo nove pacijente na ginekologiji primaju samo dr Miomir Milenkovic i dr Jasmina Stojcevski. Da li neko ima iskustva sa njima, pogotovo bi mi znacilo iskustvo u trudnoci. Svi preporucuju dr Kostic i dr Ivanovic, ali one nazalost vec godinama imaju zatvorene kartoteke.
Hvala unapred!
Hvala unapred!