baktrim i jasmin tablete?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
rumbulica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

baktrim i jasmin tablete?

Post od rumbulica »

bila bih zahvalna ako bi mi neko dao informaciju ,da li dok uzimam tablete baktrima zbog besike i mokracnih kanala ,ima negativno dejstvo na yasmin kontraceptivne pilule?tj da li sam zasticena i dalje bez obzira sto unosim baktrim u organizam!!hvala na odgovoru!!najbolji ste!
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

uzimanje antibiotika zajedno sa kontraceptivnim pilulama moze da smanji efikasnost zastite protiv trudnoce, dakle...koristite kondom dok koristite bactrim i nastavite da uzimate pilule.
Pozdrav,
ObGyn
rumbulica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 1:13 pm

hvala

Post od rumbulica »

hvala na odgovoru,nisam uzela baktrim ipak pocela sam da pijem uvin caj pa da vidim dal ce biti bolje.samo da vam javim ako se sjecate mog problema neredovan ciklus da sam prezadovoljna jasmin tabletama poslee prve kutije dobila sam posle 48 sati imala uredan ciklus od 5 dana sto mi se nije deseli ne pamtim.puno mi je znacilo vase misljenje jako sam vam zahvalna ,redovno pratim forum i vase savjete koji su ne samo strucni nego i puni pozitivne energije .svaka cast.
Odgovori