Bakterije(Gardnerella) u trudnoci?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Capri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 14, 2005 9:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bakterije(Gardnerella) u trudnoci?

Post od Capri »

Pozdrav svima :D
Nisam se javljala 100 godina,hvala Bogu...ali evo me sad opet :-?
Naime,trudna sam 16 nedelja.Od pocetka do 10 nedelje sam uzimala progesteron.Posle sam prestala,ali sam dobila gljivice.I evo jos i sad se mucim sa njima...Dr mi rekao da probam jogurt-nije uspelo,onda mi dao Monistat 7 i koristila vec 2 puta i prestane,ali se ubrzo vrati...
Pre 3 dana sam imala neki bol sa desne strane,uradili briseve i ustanovili da imam Gardnerelu(evo sad me zvala nurse da mi kaze)....Kaze uzmi opet Monistat,pa posle 7 dana dodji da da pogledamo na mikroskopu kako izgleda.... :o A bakterija? :o Ona kao,pa nista nemoj za sada,videcemo za 7 dana!
Molila bih doktore da mi kazu sta da radim i koliko je to opasno....Ja bas nesto neverujem med.sestrama.....Ipak bih volela da mi Dr kaze i to ginekolog ako je moguce.
Hvala unapred
p.s.Zamolila bih dobronamerne "ne-doktore" da mi ne odgovaraju,pogotovo da me ne plase...dovoljno sam i sama uplasena :(
Capri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 14, 2005 9:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Capri »

Zaboravila sam da kazem da od simptoma imam pojacan sekret,peckanje i svrab.Ne znam vise da li je to od Candide ili Gardnerele...mozda od obe...uh :-?
A bris sam vadila jer sam imala jedan ceo dan tup bol u predelu desnog jajnika.
Molim Dr ObGyn,Dr Pesetnik i Dr Pedju da mi odgovore sta bi oni preporucili u mom slucaju(koju terapiju).
Hvala
Odgovori