Baby rapid test?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Baby rapid test?
Evo jednog pitanja koje se ponavlja vise puta ali sa malim razlikama-jutros sam uradila test urinom i sta se desilo pojavila se i druga crtica ali toliko bledo da se jedva i uoci.Da li ja tripujem ali sam je videla, nikada ranije kada sam radila testove nije se nista videlo a ni naziralo.Otisla sam odmah u laboratoriju i uradila Bhcg.E sad da li je uopste moguca trudnoca,da li se nekom isto tako dogodilo pa je ipak bila trudnoca ili je to samo neka biohemijska reakcija.Nestrpljiva sam,rezultati su tek u ponedeljak.Hvala 

hmmm,.. meni je logicnije da se desi da test ne pokaze trudnocu, a da si ti trudna.. nego da pokaze, a da nisi... Sacekaj rezultate krvi pa ces da vidis.. Inace mi kada smo videli 2 crtice, moj muz nije verovao, vec otisao u apoteku da kupi jos jedan test pa nam je apotekar rekao kako bacamo pare ( iako mu je bilo u cilju da nam uvali jos jedan test) jer BR test NIKADA ne gresi.. E sad... Bas javi sta je na kraju, ali evo ja drzim fige da jeste ( ako to zelis naravno) 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bas mi je zao...mada mi nije jasno kako su ti se mogle pojaviti dvije crtice a da nisi trudna...i to jos BR test, koji je najbolji... Meni se dva puta pojavljivala ta druga crta koja je bukvalno bila jedva vidljiva, i oba puta sam bila trudna...
Nista, bez sekirancije, bez nervoze, doci ce vrijeme i za bebu!
Srecno!
Nista, bez sekirancije, bez nervoze, doci ce vrijeme i za bebu!

tO SE I MENI DESILO CAK IMA I TEMA -BLEDA CRTA- I NISAM JE VIDELA SAMO JA, TAKODJE SAM MISLILA DA SE TRIPUJEM... MEDJUTIM SAVETOVALI SU MI DA URADIM JOS JEDAN SA PRVOM JUTARNJOM MOKRACOM, I BIO JE NEGATIVAN. KAZU DA JE BIOHEMIJSKA TRUDNOCA... NEDUGO NAKON TOGA, KADA SAM URADILA TEST, UJUTRU, KAO IZ TOPA POSLE 2-3 SEKUNDE POJAVILE SU SE DVE JASNE CRTE I TADA SAM SHVATILA DA JE BABY RAPID ZAISTA DOBAR TEST. SADA SAM PRESRECNA I JEDVA CEKAM SEPTEMBAR. ZALIM TI PUNO PUNO SRECE!!!!
Re: Baby rapid test?
Nadam se da mi možete pomoći. Menstruacija mi kasni 5 nedelja, uradila sam testove u periodu od dva dana i oba su pokazala jednu tamnu i jednu blijedu crtu (drugi test je bio bebyrapid). U apoteci su mi rekli da moraju obje crte biti tamne tako da je test negativan! Da li postoji šansa da sam u drugom stanju? Još nisam bila kod dr....