Baby rapid test?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vissnja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 13, 2008 5:40 pm

Baby rapid test?

Post od vissnja »

Evo jednog pitanja koje se ponavlja vise puta ali sa malim razlikama-jutros sam uradila test urinom i sta se desilo pojavila se i druga crtica ali toliko bledo da se jedva i uoci.Da li ja tripujem ali sam je videla, nikada ranije kada sam radila testove nije se nista videlo a ni naziralo.Otisla sam odmah u laboratoriju i uradila Bhcg.E sad da li je uopste moguca trudnoca,da li se nekom isto tako dogodilo pa je ipak bila trudnoca ili je to samo neka biohemijska reakcija.Nestrpljiva sam,rezultati su tek u ponedeljak.Hvala :wink:
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Moguce je da je rana trudnoca pa je nivo hormona nizak i samim tim i crtica slaba. Meni je prvi put pokazao samo jednu a nedelju dana kasnije dve jasne ko sunce.
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

hmmm,.. meni je logicnije da se desi da test ne pokaze trudnocu, a da si ti trudna.. nego da pokaze, a da nisi... Sacekaj rezultate krvi pa ces da vidis.. Inace mi kada smo videli 2 crtice, moj muz nije verovao, vec otisao u apoteku da kupi jos jedan test pa nam je apotekar rekao kako bacamo pare ( iako mu je bilo u cilju da nam uvali jos jedan test) jer BR test NIKADA ne gresi.. E sad... Bas javi sta je na kraju, ali evo ja drzim fige da jeste ( ako to zelis naravno) :wink:
Slika
vissnja
Novi član
Novi član

Post od vissnja »

Nista - negativan rezultat tj. nisam trudna.Razocarenje po ko zna koji put.Idemo dalje... Hvala vam puno na odgovorima.Kiss :wink:
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Uffff... nista @vissnja glavu gore idi dalje... Nije mi bas jasno sta se desilo, ali ne gubi nadu...
Smejala bi se kada bih ti rekla koliko sam ja para na testove potrosila dok nisam videla dve crtice :wink: tebi zelim sledeci da bude pravi !
Slika
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Bas mi je zao...mada mi nije jasno kako su ti se mogle pojaviti dvije crtice a da nisi trudna...i to jos BR test, koji je najbolji... Meni se dva puta pojavljivala ta druga crta koja je bukvalno bila jedva vidljiva, i oba puta sam bila trudna...
Nista, bez sekirancije, bez nervoze, doci ce vrijeme i za bebu! :) Srecno!
vissnja
Novi član
Novi član

Post od vissnja »

Jedva da se videla druga crtica, ne znam sta je bilo s tim BR testom,ali Bhcg je 0,1.Kiss.
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

tO SE I MENI DESILO CAK IMA I TEMA -BLEDA CRTA- I NISAM JE VIDELA SAMO JA, TAKODJE SAM MISLILA DA SE TRIPUJEM... MEDJUTIM SAVETOVALI SU MI DA URADIM JOS JEDAN SA PRVOM JUTARNJOM MOKRACOM, I BIO JE NEGATIVAN. KAZU DA JE BIOHEMIJSKA TRUDNOCA... NEDUGO NAKON TOGA, KADA SAM URADILA TEST, UJUTRU, KAO IZ TOPA POSLE 2-3 SEKUNDE POJAVILE SU SE DVE JASNE CRTE I TADA SAM SHVATILA DA JE BABY RAPID ZAISTA DOBAR TEST. SADA SAM PRESRECNA I JEDVA CEKAM SEPTEMBAR. ZALIM TI PUNO PUNO SRECE!!!!
ogycko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2008 8:31 am

Post od ogycko »

BR test je najbolji. Koliko ja znam, nikome nije pogresio. Ni meni, mada mi je uvek bio negativan :cry:
srećna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 10:15 am

Re: Baby rapid test?

Post od srećna »

Nadam se da mi možete pomoći. Menstruacija mi kasni 5 nedelja, uradila sam testove u periodu od dva dana i oba su pokazala jednu tamnu i jednu blijedu crtu (drugi test je bio bebyrapid). U apoteci su mi rekli da moraju obje crte biti tamne tako da je test negativan! Da li postoji šansa da sam u drugom stanju? Još nisam bila kod dr....
Odgovori