AZOOSPERMIA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
očajna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 8:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

AZOOSPERMIA

Post od očajna »

Molim da mi pomognete. Kod supruga je uočena azoospermia. Moj ginekolog je rekao da nikada prirodnim putem nećemo imati decu. Suprugu nisam rekla šta mi je ginekolog rekao. Njemu doktor, koliko mi je rekao suprug, nije objasnio sta je u pitanju. Smatram da ga nije hteo razočarati. Ja sam se interesovala i koliko sam zaključila nema nade za izlečenje nego hirurškim putem i to samo ako je jedna od dve mogućnosti. Ali neznam koja je to mogućnost jer nisma shvatila.
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm

Mozda moze da pomogne

Post od veki30 »

Znam vise ljudi kojima je ovaj lekar pomogao prilikom lecenja muskog steriliteta. Moja sestra je zahvaljujuci njemu postala majka prirodnim putem posle 7 godina obilazenja raznoraznih lekara, silnih ispitivanja i slicno.
On radi u privatnoj klinici, malo je skuplji, ali ako moze da pomogne, verujem da je vredno toga.
U pitanju je dr.Micic, a broj ordinacije u kojoj radi je 011-361-57-16
očajna
Novi član
Novi član

Post od očajna »

Ok hvala
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

Kod azospermije treba što pre uraditi kariotip supruga i biopsiju testisa.
Ukoliko je tkivo "uništeno" te nema ni nezrelih formi spermića, situacija je nepopravljiva te ne gubite vreme i novac!
Jedina šansa vam je AID, tj. donacija spermatozoida. :-?
SREĆNO!
očajna
Novi član
Novi član

Post od očajna »

Najgore mi je sto neznamo, jer doktori ovde u Vukovaru su neljubazni. Neznam koga da pitam da nas upute na pravu stranu odnosno sta raditi. Hvala vam na pomoci.
Odgovori