Antibebi pilulice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Kala266
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 08, 2010 7:40 pm

Antibebi pilulice

Post od Kala266 »

Trebaju mi dve informacije, o jednoj razmisljam danima a drugo mi je hitnije...

1. Pijem Lindinete 20 anti bebi pilule vec neko vreme mozda pola godine i vise, neke stvari se jesu promenile ali minimalno lice mi se iscistilo, kosa mi se ne masti toliko kao ranije ali se pojavilo i to da mi je menstruacija mnogo oskudnija nego ikada... Da li je to nesto sto bi sutra moglo da utice na trudnocu?

2. Moja luda glava se istripovala u subotu da je nedelja a u nedelju sam trebala da pocnem sa novom kutijom tabletica, ja sam je kreten popila u subotu... Da li to moze da steti sto sam pomerila ne namerno za jedan dan unazad???

Znacilo bi mi da mi neko odgovori !
Hvala
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Antibebi pilulice

Post od dannina »

Sto se tice obilnosti menstruacije, efekat pilula je bas u tome, da smanji obilnost, jer izmedju ostalog se tanji endometrijum zbog niskih doza hormona, pa su zato menstruacije krace i oskudnije. Ne bi trebalo da bude problema, jer se ciklus vrlo brzo vrati na normalu, po prestanku uzimanja pilila, osim naravno, ako slucajno nemate nekakav drugi problem.
Ne bi trebalo da smeta, osim sto cete dobiti sledecu menstruaciju dan ranije i to je to.
Naravno, ako ima bilo kakvih odstupanja, obratite se svom ginekologu.
Kala266
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 08, 2010 7:40 pm

Re: Antibebi pilulice

Post od Kala266 »

Danina izvini tek sad ti odgovaram...nikako da stignem ranije a videla sam post na vreme...
Hvala ti na izdvojenom vremenu,pomogla si mi !
Pozz
Odgovori