Anksioznost i trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mikas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:19 pm

Anksioznost i trudnoca

Post od mikas »

Vec godinu dana imam tahikardije, probode u grudima, nesvestice...Verovatno povecane strahom od istih. Pijem ksalol ali ne pomaze mnogo. Moj decko insistira na trudnoci a i ja bi to volela ali se ne usudjujem jer moram ukinuti lekove. Idem vec dva meseca kod psihologa gde vezbam pravlilno disanje i relaksaciju ali tegobe su jos tu. Da li smem da se usudim i planiram trudnocu. Ovo moze da traje unedogled......
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav Mikas,

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=7583 , ovo je jedan stariji topik sa istim naslovom, mozda ti moze biti od pomoci.

Slika , jane_doe
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Moje skromno iskustvo sa desetak takvih pacijentkinja kaze mi da se kod SVIH odmah po ostajanju u drugom stanju desilo povlacenje simptoma nervoze. Nemojte da imate odnose u cilju ostajanja u drugom stanju ako uzimate Ksalol. Prebacite se na BEDOXIN, 3x1, taj vitamin Vam nece naskoditi, umirice Vas, i onda mozete mirno da ocekujete normalnu trudnocu.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
mikas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:19 pm

Anksioznost i trudnoca

Post od mikas »

Hvala na savetima. I ja sam cula pricu da se u trudnoci stanje nervoze ili cega vec smiruje ali....
Odgovori