analize krvi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Maya87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 12:47 pm

analize krvi

Post od Maya87 »

Molim za pomoc!!! Da li neko moze da mi kaze koje analize krvi su potrebne,naime,zelim da koristim tablete za kontracepciju ali sam prinudjena da sve to uradim u privatnoj laboratoriji i potom odnesem svom doktroru...
Da li neko tacno zna sta sve treba da uradim jer je zaista hitno????
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: analize krvi

Post od Dea »

Meni nikada niko od lekara nije radio analize krvi pred davanje kontraceptiva (ni u Srbiji ni ovde), tako da ti ne mogu pomoci. Mislim da bi bilo najbolje da pitas ljude u laboratoriji oni verovatno znaju sta treba. A cudi me da ti lekar kod koga ces posle sa rezultatima ici nije rekao sta treba da uradis?
Maya87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 12:47 pm

Post od Maya87 »

Doktor je rekao da uradim osnovne pretrage,sta god to bilo...a u laboratoriji pominju i neke hormonske statuse. Vecina devojaka koje poznajem i koje koriste tablete za kontracepciju nisu radile ama bas nikakve analize nego su imnjihovi doktori posle obicnih pregleda i konsultacija preporucivali diane,logest itd.
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Post od joni »

Proverite transaminaze ( funkcija jetre) i proverite trombocite i sve faktore koagulacije.
Odgovori