ALKOHOL,POSTINOR,POVRACANJE!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ragazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 24, 2006 5:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ALKOHOL,POSTINOR,POVRACANJE!!!!

Post od ragazza »

Drugarica je posle izlaska,gde je konzumirala alkohol imala odnose sa deckom koji je ejakulirao u njoj.Odmah po zavrsetku odnosa je popila POSTINOR2,medjutim posle nekih 8h je osecala jaku mucninu,da li od alkohola ili postinora ne znam,u svakom slucaju je povracala.Drugu tabletu je popila regularno,posle 12h od uzimanja prve.Da li je moguce da prva tableta nije delovala jer je povracala?Ima li kakvog uticaja alkohol u svemu tome?
maboleth
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:01 am

Post od maboleth »

Draga ragazza, verovatno je da je povecana kolicina alkohola u kombinaciji sa postinorom ucinila svoje. Postinor inace moze izazvati mucninu, ali najcesce bez povracanja. Ako je proslo 8h, verovatno je prva tableta delovala dovoljno.

Mene vise cudi jedan fenomen danasnjice - nije samo stvar ejakulacije unutra ili spolja, nego seksualno prenosivih bolesti! Znam mladost-ludost, ali, hajte se stvarno pridrzavajte pravila: NIKADA BEZ KONDOMA! Ako taj muskarac odbija da stavi kondom - NE ZASLUZUJE NI VAS!
To nisu babske price, vec ziva istina. Niste ni svesne koliko bolesti promiskuitetni ljudi imaju! Nije HIV jedini. Mnoge bolesti mogu proci neopazeno, bez simptoma po nekoliko meseci ili godina, a onda trajno ostaviti ostecenje na vas reproduktivni ili genito-urinarni trakt. Jel to vredno jednog pijanog seksa?

P.S. Reci svojoj drugarici da nema potrebe da se plasi od trudnoce, jer na trudnoci cesto treba poraditi po vise meseci, a uz postinor sanse za to su joj svedene na sam minimum. Ja bih se na njenom mestu mnogo vise plasio prenosivih bolesti, posebno ako joj je postalo uobicajeno da pije postinor posle takvih avantura, umesto da uzme kondom. :roll:
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

Maboleth,svaka rec ti je na mestu.Medjutim,problem je u dezinformaciji ili nedovoljnoj informaciji mladih.I zaista,gde bi oni mogli da nauce bilo sta na ovu temu?Izostanak seksualnog vaspitanja u skoli je nedopustiv.Polazim od sopstvenog primera.Tek sada znam da o sexu i svim posledicama istog nisam ama bas nista znala.One mogu biti katastrofalne po zdravlje jedne zene.Ragazza,sto se tvog pitanja tice,mislim da tvoja drugarica ne bi trebala da brine i da je trudnoca u ovom slucaju poprilicno iskljucena!
Odgovori