Dobro jutro, ja i moja devojka imamo veliki problem. Ukratko stvari stoje ovako, decembra smo imali odnos, uplasili se da nije ostala trudna, posle toga 21 decembra rekla mi je da je sve ok i da je dobila, pre par sati mi je rekla da me je lagala i da nije dobila. Da stvar bude jos gora ona "navodno" ( napisacu navodno jer joj zbog ove lazi ne verujem ni rec vise ) ima spiralu. Inace, na tu pricu "spirala" isli smo celog leta, imali odnose jako cesto, ejakulacija je uvek bila u vagini ali je uvek bilo sve ok. Informacije o spirali se menjaju kao vreme...cas je ugradila pre 2 godine, cas ne zna kad je bilo ( navodno od straha ).
Kako da saznamo da li je ostala u drugom stanju a da ne odemo kod ginekologa? da li postoji neki test u apoteci da se kupi?
U slucaju da je ostala trudna da li postoje neke pilule za abortus? ( ona ih je pronasla na internetu, prica se o njima ) da li se mogu nabaviti, koja je cena i koja je najbolje i najbezbednije resenje ove situacije? Hvala unapred na odgovoru i molim vas sto pre da me uputite sta dalje da radimo....dani prolaze, moramo da resimo stvar sto pre.
Alarmantno ( panika, trudna ili ne ) TREBA MI POMOC HITNO!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 3:11 am
Re: Alarmantno ( panika, trudna ili ne ) TREBA MI POMOC HITNO!
Panika ne rešava ništa to ti je naravno jasno.
Kupite u apoteci bilo koj gravitest (test na trudnoću) i rešite dilemu. Puzdani su... Razmisli dobro da li devojka koja manipulira, tobom kojoj ne možeš verovati ni u ovako delikatnim problemima. Vredi li veza bez poverenja?
I pobogu koristi prezervative oni služe za ZAŠTITU NE samo od trudnoće............štiti sebe od ovakvih (ne)prilika. Želim ti da srećno rešiš ovaj problem, dobro razmisliš kako ćeš dalje. Pozz!
Kupite u apoteci bilo koj gravitest (test na trudnoću) i rešite dilemu. Puzdani su... Razmisli dobro da li devojka koja manipulira, tobom kojoj ne možeš verovati ni u ovako delikatnim problemima. Vredi li veza bez poverenja?
I pobogu koristi prezervative oni služe za ZAŠTITU NE samo od trudnoće............štiti sebe od ovakvih (ne)prilika. Želim ti da srećno rešiš ovaj problem, dobro razmisliš kako ćeš dalje. Pozz!
Doktore,
Molim Vas za odgovor!
Uradjena mi je biopsija, CIN III, HSIL, Hronicna upala grlica
Predlozena konizacija, zakazana za 19.01.
Sad mi kasni 5 dana.
Da li je moguce zbog Dovicina koji sam pila zadnjih 10 dana zbog ureaplazme?
Hvala!
Molim Vas za odgovor!
Uradjena mi je biopsija, CIN III, HSIL, Hronicna upala grlica
Predlozena konizacija, zakazana za 19.01.
Sad mi kasni 5 dana.
Da li je moguce zbog Dovicina koji sam pila zadnjih 10 dana zbog ureaplazme?
Hvala!
MiloseMilica
Tablete za abortus kako vi kazete se zovu "jutro posle" i piju se u roku od 48 sati najkasnije, za to ste zakasnili a i ne preporucuje se bez odobrenje lekara. Test je najbolji bejbi rapid.
Mozda sam malo zakasnila sa informacijom i mozda vam nista ne znaci ali javite sta ste uradili i milice odnos izmedju dva partnera se gradi na poverenju koje se mnogo tesko stice, a gubi veoma brzo, trebace ti dugo vremena da ga ponovo povratis.
Zelim Vam sve najbolje i ubuduce pametnije!!!!!!
Tablete za abortus kako vi kazete se zovu "jutro posle" i piju se u roku od 48 sati najkasnije, za to ste zakasnili a i ne preporucuje se bez odobrenje lekara. Test je najbolji bejbi rapid.
Mozda sam malo zakasnila sa informacijom i mozda vam nista ne znaci ali javite sta ste uradili i milice odnos izmedju dva partnera se gradi na poverenju koje se mnogo tesko stice, a gubi veoma brzo, trebace ti dugo vremena da ga ponovo povratis.

Moram da vas posavetujem da je najbolje da odete do ginekologa!!!!sara1 napisao:MiloseMilica
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Draga gospođo "saveta", pošto verovatno niste dovoljno iskusni, a verovatno ni zdravstveni profesionalac nemojte dovoditi ljude u zabunu... Pilule Day after nisu "pilule za abortus". Nesrećnik koji ih je pomenuo je mislio na Mifepriston koj se može naručiti preko internete i kojim se radi medikamentozni prekid trudnoće do osme nedelje (mada je bolje čim pre, tj. ne čekati da trudnoća poodmakne....). U svemu ostalom se slažem sa vama...sara1 napisao:MiloseMilica
Nadam se da se ne ljutite na mene...
POzdrav

P.S. Inače nikom ne preporučujem Mifepriston...
Zli doktore, u pravu ste nisam zdravstveni profesionalac znam da pilule Day after nisu pilule za abortus, mislila sam da misle na iste, na ove druge tablete nisam ni pomislila jer ne znam ko bi se usudio da ih pije. A ta dva mlada bica su se bas uspanicila, a u panici mogu cuda da naprave.
Zato sam i naglasila da je najbolje da se obrate lekaru u svakom slucaju i takve stvari nikad ne trebaju da kriju i da rade na svoju ruku, drago mi je sto ste pojasnili i ne ne ljutim se.
Veliki pozdrav!!
Zato sam i naglasila da je najbolje da se obrate lekaru u svakom slucaju i takve stvari nikad ne trebaju da kriju i da rade na svoju ruku, drago mi je sto ste pojasnili i ne ne ljutim se.
Veliki pozdrav!!
Samo da dodam, da neki ljudi i pilulu za dan posle nazivaju pilula za abortus jer sprecava implantaciju vec oplodjene jajne celije (koju smatraju zivotom)