AKO ZNATE...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pussycatdoll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 5:59 pm

AKO ZNATE...

Post od pussycatdoll »

JEL BI MOGAO NEKO DA MI PREPORUCI DOBROG GINEKOLOGA NA BANOVOM BRDO, BILO DA JE PRIVATNI ILI RADI U DOMU ZDRAVLJA NA BANOVOM BRDU, VOLELA BIH DA CUJEM OBE VARIJANTE?
pussycatdoll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 5:59 pm

Post od pussycatdoll »

Super sto me svi ignorisete! Moze li neko da mi izadje u susret?!
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Nemoj da se ljutis, ne verujem da te iko ignorise jer su ljudi zaista predusretljivi. Verovatnije je da niko na formu nema pravi odgovor za tebe u ovom trenutku, odnosno ne znaju dobrog lekara na Banovom brdu kog bi preporucili.

Srecno, anyway.
joa_uniq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 07, 2006 10:04 am

Post od joa_uniq »

Pokusaj na pretrazivacu da nadjes...
Verujem da niko ne ume da ti da verodostojan odgovor...
bye!
"Strast pokrece svet, ljubav ga samo cini sigurnijim mestom za zivot." Ice T
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Mi se ovde borimo da nadjemo dobrog ginekologa u celoj zemlji a ti trazis doborg sa B.Brda... Ako pogledas po temama mnoge od nas idu u Madjarsku, Sloveniju... Ja bih na kraj sveta otisla da nadjem doktora koji ce da mi resi problem a ti sa brda ne mozes da sidjes!
Nisi navela ni zbog cega ti treba ni nista, ne znam kako ocekujes da ti neko odgovori jer nema ni konkretnog pitanja. Ok ginekolog ali imas (operativni, endokrinolog, akuser...) Moras navesti kakvu vrstu problema imas da bi znali kog lekara da ti preporucimo.
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

Post od zanet »

Znam ja! Ordinacija RUZANOVIC! Adresa je Nikolaja Gogolja br 16! Ja cak sa Zvezdare idem kod nje i sve moje drugarice:)
Odgovori