AKO ZNATE...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 5:59 pm
AKO ZNATE...
JEL BI MOGAO NEKO DA MI PREPORUCI DOBROG GINEKOLOGA NA BANOVOM BRDO, BILO DA JE PRIVATNI ILI RADI U DOMU ZDRAVLJA NA BANOVOM BRDU, VOLELA BIH DA CUJEM OBE VARIJANTE?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 5:59 pm
Mi se ovde borimo da nadjemo dobrog ginekologa u celoj zemlji a ti trazis doborg sa B.Brda... Ako pogledas po temama mnoge od nas idu u Madjarsku, Sloveniju... Ja bih na kraj sveta otisla da nadjem doktora koji ce da mi resi problem a ti sa brda ne mozes da sidjes!
Nisi navela ni zbog cega ti treba ni nista, ne znam kako ocekujes da ti neko odgovori jer nema ni konkretnog pitanja. Ok ginekolog ali imas (operativni, endokrinolog, akuser...) Moras navesti kakvu vrstu problema imas da bi znali kog lekara da ti preporucimo.
Nisi navela ni zbog cega ti treba ni nista, ne znam kako ocekujes da ti neko odgovori jer nema ni konkretnog pitanja. Ok ginekolog ali imas (operativni, endokrinolog, akuser...) Moras navesti kakvu vrstu problema imas da bi znali kog lekara da ti preporucimo.

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/