Nakon dva meseca ponovo sam primljena u bolnicu uz dijagnozu myoma nascens. Rečeno mi je da je miom u cervikalnom kanalu . Nadlezni ginekolog preporučuje operaciju a doktorka sa GAK-a čekanje, ja samo želim jedan ispren savet šta dalje? U svoj gužvi ostaje mi da se nadam da ću imati dece
rađajući miom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
rađajući miom
Pre četiri meseca konstatovan mi je Myomy uteri veličine 80x50x60, rečeno mi je da je na nezgodnom mestu i da je veliki. Kako je to bio prvi mesec braka, samim tim i prvi pokušaju trudnoće tek tada je miom otkriven, uz obilno krvarenje i bolove.
Nakon dva meseca ponovo sam primljena u bolnicu uz dijagnozu myoma nascens. Rečeno mi je da je miom u cervikalnom kanalu . Nadlezni ginekolog preporučuje operaciju a doktorka sa GAK-a čekanje, ja samo želim jedan ispren savet šta dalje? U svoj gužvi ostaje mi da se nadam da ću imati dece