Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zaista ovo sad već liči na sve samo ne na medicinski sajt.Dosta je što se javljaju nevaspitani likovi tipa''ovom bih polomio ....i likovi koji vredjaju ljude koji se javljaju sa problemom ,pa i nešto da nauče ,ali ovo sad se graniči sa sajtom koji je prepušten BAŠ SVEMU I SVAČEMU .
Žalosno ali čini mi se da je neko pitao kako da se ''skine ''jer je postao ovisnik o ovom sajtu-pa evo ga rešenje.
minjab napisao:Dosta je što se javljaju nevaspitani likovi tipa''ovom bih polomio ....i likovi koji vredjaju ljude koji se javljaju sa problemom
Je l' ti to nesto o meni?
Video sam pre neki dan da je admin odgovorio jednom korisniku tako da mi zaista nije jasno sta radi. Sa druge strane, izgleda da se forum napada "automatskim korisnicima" takozvanim botovima jer sumnjam da bi se neko ulogovao i slao onakve gluposti... i to se stalno desava, stvarno ne razumem... reklamiraju i XXX zajebancije, sve i svasta... klasican spam...
Ha,ma ništa mnogo lično,ali mislim stvarno da treba da se samo malo poštuje sagovornik i kontroliše rečnik,pa zar nisam u pravu
E, a što se tiče ovih gluposti pa zar ne postoji neka zaštita ili već.....??????
Ka1 napisao:
Sa druge strane, izgleda da se forum napada "automatskim korisnicima" takozvanim botovima jer sumnjam da bi se neko ulogovao i slao onakve gluposti... i to se stalno desava, stvarno ne razumem... reklamiraju i XXX zajebancije, sve i svasta... klasican spam...
Potpuno tacno, to i jeste u pitanju!!! Nadam se da ce uskoro sve biti izbrisano!!
Nije da se mesam u tvoj privatni zivot ili tako nesto,ali zar je moguce da se pojavljujes tako retko ovde(admin)? To mi uopste nije jasno! Ako ne mozes ti,onda daj nekom drugom da vodi red ovde,a ne da bude zapusteno i zatrpano spam-om!