Abortus prve trudnoce...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Abortus prve trudnoce...
U prvoj (i jedinoj) trudnoci, blago sam krvarila u sedmoj nedelji. Nije to bila klasicna boja krvi, vec sekret tamno-smedje boje. Nisam imala bolove. Doktor u privatnoj ordinaciji mi je rekao da trudnoca nije u redu i uradio abortus. Punih mesec dana sam krvarila, doduse oskudno, uprkos kapima i tabletama. Dr. mi je rekao da je normalno da se krvari u nekim slucajevima i do 40 dana. Niko drugi koga znam nije "ovako prosao". Ono sto me tek sada zabrinjava je ono sto citam ovde, a to je da se pre intervencije MORA odrediti krvna grupa, sto meni nije uradjeno, niti mi je ikada odredjena. Moja nemarnost, moram priznati. Napominjem da je lekar cenjen u mom gradu, sta god to podrazumevalo. Sada, tri godine nakon toga sam odlucila da ostanem ponovo u drugom stanju, ali mi za dva, tri meseca koliko pokusavam jos nije uspelo. Nadjena mi je prvo Eserhija u cervikalnom brisu (ne i u urinokulturi) i posle dve kutije Ciprocinala i 5 injekcija Gentamicina u sledecem nalazu je nije bilo, ali se zato pojavila Klebsiella-Enterobacter, sada i u cervikalnom i u urinokulturi. Trenutno ponovo primam Gentamicin. Pisite sve vezano za moje muke i rasvetlite mi neke stvari, posto doktori nikada nemaju dovoljno vremena i razumevanja. Unapred zahvalna!