abortus. pomoc molim :(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
emilijamak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 1:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

abortus. pomoc molim :(

Post od emilijamak »

Imam 29 godina i ostala sam trudna i resila da abortiram, abortus sam uradila pre dva dana, nisam iskrvarila mnogo, ocekivala sam menstrualni ciklus kao sto mi je i doktor rekao, medjutim krvarila sam samo jedan dan i to malo... iz radoznalosti danas sam uradila opet test za bremenost, poakzalo mi je pozitivan, uplasila sam se jer je moguce da sam i posle abortus bremena,.... obratila sam se doktoru putem telefon, reko mi je da i posle 6 nedelja moze da mi pokaze pozitivno ali da je plod iscisten i da se ne bojim ali ja se bojim stvarno, jel je moguce da sam opet bremena??? i dali stvarno treba da pomine 6 nedelja do naredni menstrualni ciklus da mi pokaze da nisam trudna?????? molim za odgovor... hvala unapred svima
sevdeto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 6:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: abortus. pomoc molim :(

Post od sevdeto »

Doktor ti je pravo rekao,posle abortus test moze da je opet pozitivan,ali to ne znaci da si opet trudna.Koliko ja znam to je ot neki hormone.
You may say I'm a dreamer,but i'm not the only one
Odgovori