CA-125, bolovi, krvarenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 6:15 pm
CA-125, bolovi, krvarenje
Pozdrav svima, pratim forum ali sam tek sad resila da se prijavim iz razloga sto imam veliki problem (bar ja mislim da je veliki)
-Imam 27 god. posao kojim se bavim vezan je za internet pa sam time dnevno 8h ispred kompjutera, najmanje. Nisam radjala, imala sam jedan namerni pobacaj pre 6god. duze vreme nemam odnose, ne masturbiram.
-03.11. javila sam se na ginekologiji zbog blagog krvarenja, prvi put primetila na toalet papiru prilikom male nuzde, u urinu nije bilo a onda je posle pregleda nastala jaca bol u levom donjem delu stomaka koja se siri ka srednjem i levom bubregu, 05.12.2009. je krenulo obilnije krvarenje i jos uvek traje. Poslednja menstruacija je bila 11.11.2009.
-Terapija koja mi je prepisana 03.12. orvagil 3x1 i gentamicin injekcije 10 dana po jednu. Nisam alergichna.
-Bila sam kod ginekologa, radila ultrazvuk i analizu krvi, konkretno leukocite (rezultat 13,3), sedimentaciju eritrocita (rezultat 11) i CA-125 (rezultat 22,5 referentna vrednost 0,0-21,0 U/ml)
Danas je sedmi dan kako primam injekcije i pijem orvagil tablete.
Juce sam poslata kod lekara specijaliste, njegov izvestaj glasi:
Ginekoloski nalaz pod spekulumom krvari srednje obilno ex utero.
Uterus u AVF, blago uvecan, pokretan, lako osetljiv.
Desna adnexa se ne diferinciraju, neosetljiva.
Leva lako uvecana, osetljiva.
Duglas neosetljiv, ne ispupcava.
Dg Metrorrhagia irregularis obs menses
Cystis ovarii I sin in obs
Takodje mi je receno da se hitno uradi ultrazvucni pregled sto je tog dana odmah i uradjeno.
Izvestaj lekara specijaliste sa ultrazvucnog pregleda:
Uterus u AVF 76x50,2x65mm
homogenog miometrijuma
endometrijum 14,7mm, nehomogen sa hiperehogenijom promenom centralno 27x7,8mm moguce endometrijalnim polipom
DO 37x20mm, policisticne gradje
nema slobodne tecnosti u Douglasu.
Posle ultrazvuka kod specijaliste receno mi je da uradim krvnu sliku, sedimentaciju, CRP i B HCG, sto sam danas uradila rezultati ce mi biti gotovi veceras.
Napomena:
Na prvom ultrazvuku kod doktorke u domu zdravlja ustanovljeno je, citiram doktorku "levi jajnik ti naginje ka materici"
Nije mi objasnjeno sta to znaci, pa bih zamolila ukoliko neko zeli da mi i ovo objasni
Krvarenja jos uvek ima, ostale su mi jos tri injekcije, sutra zavrsavam sa tabletama, bolova jos uvek ima ali dosta slabije, u nekim trenucima neprimetni skroz.
Zamolila bih ako neko moze da me posavetuje jer kad pitam doktorku kod koje sam ona ne zna sta da mi odgovori dok se terapija ne zavrsi, lekar specijalista kaze da mi nista nije nadjeno sem zadebljanja materice (?!) ali ako se krvarenje za tri dana ne zaustavi da se javim. Takodje da postoji mogucnost da sam dobila ranije, dok je doktorkina izjava je bila da antibiotici odlazu krvarenje. Ovo je kontradiktorno, zar ne?
Inace posle toliko pitanja i posete doktorki ona me uputila kod specijaliste sa recenicom "ja dete stvarno ne znam sta vise da ti kazem, idi kod specijaliste pa da vidimo sta ce on reci"
Verujem da sam bila dosadna ali toliko sam uplasena da mirna nisam mogla sedeti i cekati.
Jedini savet koji sam dobila je da mirujem i zavrsim sa terapijom sto i radim.
Takodje imam pitanje sto se tice tumor markera, koja je njegova granicna vrednost, posto sam nailazila na razlicite odgovore, tipa da je 35, a onda neko kaze 25, ne razumem jel to zavisi od necega?
Nadam se da ce ovo neko procitati i reci bar jedan mali savet. Hvala unapred
Pozdrav.
-Imam 27 god. posao kojim se bavim vezan je za internet pa sam time dnevno 8h ispred kompjutera, najmanje. Nisam radjala, imala sam jedan namerni pobacaj pre 6god. duze vreme nemam odnose, ne masturbiram.
-03.11. javila sam se na ginekologiji zbog blagog krvarenja, prvi put primetila na toalet papiru prilikom male nuzde, u urinu nije bilo a onda je posle pregleda nastala jaca bol u levom donjem delu stomaka koja se siri ka srednjem i levom bubregu, 05.12.2009. je krenulo obilnije krvarenje i jos uvek traje. Poslednja menstruacija je bila 11.11.2009.
-Terapija koja mi je prepisana 03.12. orvagil 3x1 i gentamicin injekcije 10 dana po jednu. Nisam alergichna.
-Bila sam kod ginekologa, radila ultrazvuk i analizu krvi, konkretno leukocite (rezultat 13,3), sedimentaciju eritrocita (rezultat 11) i CA-125 (rezultat 22,5 referentna vrednost 0,0-21,0 U/ml)
Danas je sedmi dan kako primam injekcije i pijem orvagil tablete.
Juce sam poslata kod lekara specijaliste, njegov izvestaj glasi:
Takodje mi je receno da se hitno uradi ultrazvucni pregled sto je tog dana odmah i uradjeno.
Izvestaj lekara specijaliste sa ultrazvucnog pregleda:
homogenog miometrijuma
endometrijum 14,7mm, nehomogen sa hiperehogenijom promenom centralno 27x7,8mm moguce endometrijalnim polipom
Posle ultrazvuka kod specijaliste receno mi je da uradim krvnu sliku, sedimentaciju, CRP i B HCG, sto sam danas uradila rezultati ce mi biti gotovi veceras.
Napomena:
Na prvom ultrazvuku kod doktorke u domu zdravlja ustanovljeno je, citiram doktorku "levi jajnik ti naginje ka materici"
Nije mi objasnjeno sta to znaci, pa bih zamolila ukoliko neko zeli da mi i ovo objasni
Krvarenja jos uvek ima, ostale su mi jos tri injekcije, sutra zavrsavam sa tabletama, bolova jos uvek ima ali dosta slabije, u nekim trenucima neprimetni skroz.
Zamolila bih ako neko moze da me posavetuje jer kad pitam doktorku kod koje sam ona ne zna sta da mi odgovori dok se terapija ne zavrsi, lekar specijalista kaze da mi nista nije nadjeno sem zadebljanja materice (?!) ali ako se krvarenje za tri dana ne zaustavi da se javim. Takodje da postoji mogucnost da sam dobila ranije, dok je doktorkina izjava je bila da antibiotici odlazu krvarenje. Ovo je kontradiktorno, zar ne?
Inace posle toliko pitanja i posete doktorki ona me uputila kod specijaliste sa recenicom "ja dete stvarno ne znam sta vise da ti kazem, idi kod specijaliste pa da vidimo sta ce on reci"
Verujem da sam bila dosadna ali toliko sam uplasena da mirna nisam mogla sedeti i cekati.
Jedini savet koji sam dobila je da mirujem i zavrsim sa terapijom sto i radim.
Takodje imam pitanje sto se tice tumor markera, koja je njegova granicna vrednost, posto sam nailazila na razlicite odgovore, tipa da je 35, a onda neko kaze 25, ne razumem jel to zavisi od necega?
Nadam se da ce ovo neko procitati i reci bar jedan mali savet. Hvala unapred
Pozdrav.
Re: CA-125, bolovi, krvarenje
Tako mi je zao sto nemogu da ti pomognem da te tesim isto nemogu jer znam iz iskustva da i okolina koja hoce iz naj bolje namere da nas tesi samo nas vise nervira...Ali cu ti dati ipak jedan savet ja sam majka sina od 19.god. Pre cetrnaest godina smo se sreli prvi put sa opakom bolesti ...kancerom .Prvo sto sam sebi rekla bilo je da cemo mi biti jaci od njega i bili smo ,on se usudio da se vrati nakon trinaest godina recidiv...Tada sam sa jos vise besa u sebi rekla da mi moramo to da pobedimo i moramo druge nema.Doktor nam nikakve sanse nije davao idiot jedan samo mi sa tolikom voljom zeljom i inatom evo godinu ipo dana se borimo.I moramo da se izborimo druge nema ,e pa draga moja ja ipak tonem po pet puta dnevno ali moram da idem dalje a tebe molim ipak lepe godine imas tako da nisi dete ...glavu gore i samo napred nemoj da dozvolis sebi stresove ni zbog krvarenja ni bilo cega jer kada je stres prisutna to samo bolesti daje otvorena vrata grozota...veruj mi...ja se nadam da cu procitati da su ti stigli i ostali nalazi i da su dobri .Ja ti od srca zelim puno puno zdravlja i srece...
bice bolje ...mora..
bice bolje ...mora..
Vjerovatno mislis da si prokrvarila 3.12. To bi onda bilo 22-23 dana od poslednje menstruacije. Cesto anovulatorni ciklusi znaju doci tako ranije. Mozda je bol uzrokovala neka cista na lijevom jajniku.MissReality napisao: -03.11. javila sam se na ginekologiji zbog blagog krvarenja, prvi put primetila na toalet papiru prilikom male nuzde, u urinu nije bilo a onda je posle pregleda nastala jaca bol u levom donjem delu stomaka koja se siri ka srednjem i levom bubregu, 05.12.2009. je krenulo obilnije krvarenje i jos uvek traje. Poslednja menstruacija je bila 11.11.2009.
Dr vjerovatno posumnjao na upalu adneksa, pa preventivno ukljucio antibiotik. Nisi imala temperaturu?-Terapija koja mi je prepisana 03.12. orvagil 3x1 i gentamicin injekcije 10 dana po jednu. Nisam alergichna.
Leukociti malo poviseni, ne znace odmah upalu, cesto skoce u akutnoj fazi bola. Sedimentacija dobra. Ca 125 takodje dobar. Referentne vrijednosti zavise od laba do laba najcesce, i od njihovih reagenasa. Cesto bude vise povecan i kod upale i endometrioze, za tumor ne brini, suvise mala vrijednost.-Bila sam kod ginekologa, radila ultrazvuk i analizu krvi, konkretno leukocite (rezultat 13,3), sedimentaciju eritrocita (rezultat 11) i CA-125 (rezultat 22,5 referentna vrednost 0,0-21,0 U/ml)

Najverovatnije menstruacija samo neregularna, verovatna cista na levom jajniku, sto odgovara bolu koji si imalaJuce sam poslata kod lekara specijaliste, njegov izvestaj glasi:
Rekli su ti vec da je verovatan polip na endometrijumu, to nije strasan nalaz. Nije ti opisan lijevi jajnik, ili si zaboravila da napises. Bitno zbog sumnje na cistu.Izvestaj lekara specijaliste sa ultrazvucnog pregleda:
homogenog miometrijuma
I ja imam isti nalaz, kod mene nije nista potvrdjeno bitno, ali moze da znaci neke priraslice od ranije koje ga vuku uz matericu. Od ranijih upala, ili nesto slicno.Na prvom ultrazvuku kod doktorke u domu zdravlja ustanovljeno je, citiram doktorku "levi jajnik ti naginje ka materici"
Ako je menstrualno krvarenje, normalno da prestaje. Bitno je da nemas bolova, jer bi mogla postojati sumnja na cistu koja se uvrnula, ako je uopste potvrdjena na UZ.Krvarenja jos uvek ima, ostale su mi jos tri injekcije, sutra zavrsavam sa tabletama, bolova jos uvek ima ali dosta slabije, u nekim trenucima neprimetni skroz.
Ne brini resice se, nije nista strasno. Bitno je da si se javila lekaru na vreme.
Jesu li ti stigle ostale analize?
-
- Novi član
Prvo zelim da Vam se zahvalim na odgovoru koji verovali ili ne meni mnogo znaci, mislim da sam prijavivsi se na ovaj forum samo, citajuci postove drugih, pesimisticki gledala na moj problem, ali kad sam procitala Vas odgovor, u trenutku se moj pogled promenio. Hah koliko psiha utice na sve, strasno...
Za pocetak da Vam odgovorim na sve sto ste me pitali,
Primecena je krv na toalet papiru recimo 01.12. ali sam se ja javila 03.12. ciste kazu da nema, temperaturu nisam imala, a sto se tice levog jajnika vise informacija, sem da mi naginje ka materici, nisam dobila.
Danas sam bila po rezultate i kod lekara specijaliste opet.
Rezultati iz laboratorije:
leukociti 7,2
eritrociti 3,95
hemoglobin 115
hematokrit 0,337
MCV 85,2
MCH 29,1
MCHC 341
Trombociti 233
Sedimentacija eritrocita 26
CRP 8,9
Beta HCG <1,00
Lekar specijlista je video ove rezultate, naravno ne isti koji me je i pregledao vec neki treci doktor, rekao je da su nalazi zadovoljavajuci, nema ciste kako i pise, moguce da je neki polip u pitanju ali ce se ponovo uraditi UZ kad prestane krvarenje.
Kad sam mu rekla da je krvarenje i dalje obilno, rekao je da je moguca menorrhagia (?!), a onda mi i objasnio da je to hormonski poremecej i da se desi uglavnom svakoj zeni bar jednom, takodje je rekao s obzirom da nisam radjala nece me ostaviti da lezim da bi oni estrogenom (?!) zaustavili krvarenje vec da sacekam da ponedeljka i ako ne prestane da se opet javim.
Sad su meni otprilike jasne neke stvari delimicno...
S obzirom da sam primetila da je doktor raspolozen da odgovara na moja pitanja ja sam mu postavila i to, zasto je mene bolelo sa leve strane i bol se sirila ka bubregu ako vec jajnik sad nije u pitanju i da li je moguce da ako postoji polip boli zbog toga?! Jedini odgovor koji sam dobila glasio je "od polipa ne moze da boli jer on ne pravi smetnje"
Da, bitna stvar koja me jako zbunila je to sto me pitao zacudjeno " ko je vama prepisao ovu terapiju i sto je primate?"
Tu mi nista nije bilo jasno, da li sam trebala primati ili ne, nista vise ne znam, jedino sto znam je da sam dosadna sestrama a u to sam se i danas uverila. To bi bilo to uglavnom, da li ce doci kraj tom krvarenju uskoro, pitam se...Hvala jos jednom.
Verice, uz duzno postovanje, moram reci da me je Vas post samo doveo do suza jer sam mnogo osetljiva i da mi zaista tako nesto u ovom trenutku nije potrebno.
Hvala na podrsci, imate takodje moju veliku podrsku, sve najbolje zelim!
Za pocetak da Vam odgovorim na sve sto ste me pitali,
Primecena je krv na toalet papiru recimo 01.12. ali sam se ja javila 03.12. ciste kazu da nema, temperaturu nisam imala, a sto se tice levog jajnika vise informacija, sem da mi naginje ka materici, nisam dobila.
Danas sam bila po rezultate i kod lekara specijaliste opet.
Rezultati iz laboratorije:
leukociti 7,2
eritrociti 3,95
hemoglobin 115
hematokrit 0,337
MCV 85,2
MCH 29,1
MCHC 341
Trombociti 233
Sedimentacija eritrocita 26
CRP 8,9
Beta HCG <1,00
Lekar specijlista je video ove rezultate, naravno ne isti koji me je i pregledao vec neki treci doktor, rekao je da su nalazi zadovoljavajuci, nema ciste kako i pise, moguce da je neki polip u pitanju ali ce se ponovo uraditi UZ kad prestane krvarenje.
Kad sam mu rekla da je krvarenje i dalje obilno, rekao je da je moguca menorrhagia (?!), a onda mi i objasnio da je to hormonski poremecej i da se desi uglavnom svakoj zeni bar jednom, takodje je rekao s obzirom da nisam radjala nece me ostaviti da lezim da bi oni estrogenom (?!) zaustavili krvarenje vec da sacekam da ponedeljka i ako ne prestane da se opet javim.
Sad su meni otprilike jasne neke stvari delimicno...
S obzirom da sam primetila da je doktor raspolozen da odgovara na moja pitanja ja sam mu postavila i to, zasto je mene bolelo sa leve strane i bol se sirila ka bubregu ako vec jajnik sad nije u pitanju i da li je moguce da ako postoji polip boli zbog toga?! Jedini odgovor koji sam dobila glasio je "od polipa ne moze da boli jer on ne pravi smetnje"
Da, bitna stvar koja me jako zbunila je to sto me pitao zacudjeno " ko je vama prepisao ovu terapiju i sto je primate?"
Tu mi nista nije bilo jasno, da li sam trebala primati ili ne, nista vise ne znam, jedino sto znam je da sam dosadna sestrama a u to sam se i danas uverila. To bi bilo to uglavnom, da li ce doci kraj tom krvarenju uskoro, pitam se...Hvala jos jednom.
Verice, uz duzno postovanje, moram reci da me je Vas post samo doveo do suza jer sam mnogo osetljiva i da mi zaista tako nesto u ovom trenutku nije potrebno.
Hvala na podrsci, imate takodje moju veliku podrsku, sve najbolje zelim!
Drago mi je da sam ti bar malo pomogla.
nisam ginekolog, ali neko medicinsko znanje imam.
Znaci nema ciste? Takav bol ponekad izaziva cista koja je pukla, ali na UZ nije bilo slobodne tecnosti, tako da to vjerovatno nije uzrok.
Menoragija je obilno, produzeno menstrualno krvarenje. Za razliku od metroragije koja znaci krvarenje van menstrualnog perioda. Tako nekako, najprostije. Desava se. Najcesce je uzrokovana nekim hormonskim disbalansom.
Ako predugo traje, zaustavlja se lekovima. Nije mi namjera da te uplasim, tebi krvarenje staje polako, ako ne stane skroz uskoro, dobices lekove pa ce stati
Doktor ti je lepo objasnio, znaci desava se. Parametri laborat. uredni, super .
CRP i Le mirni, znaci nema upale adneksa verovatno. Mozda jesu antibiotici bili visak, ali da se ispostavila jaka upala, koristili bi. Sad gotovo, nisu ti naskodili, sigurno

nisam ginekolog, ali neko medicinsko znanje imam.
Znaci nema ciste? Takav bol ponekad izaziva cista koja je pukla, ali na UZ nije bilo slobodne tecnosti, tako da to vjerovatno nije uzrok.
Menoragija je obilno, produzeno menstrualno krvarenje. Za razliku od metroragije koja znaci krvarenje van menstrualnog perioda. Tako nekako, najprostije. Desava se. Najcesce je uzrokovana nekim hormonskim disbalansom.
Ako predugo traje, zaustavlja se lekovima. Nije mi namjera da te uplasim, tebi krvarenje staje polako, ako ne stane skroz uskoro, dobices lekove pa ce stati

Doktor ti je lepo objasnio, znaci desava se. Parametri laborat. uredni, super .
CRP i Le mirni, znaci nema upale adneksa verovatno. Mozda jesu antibiotici bili visak, ali da se ispostavila jaka upala, koristili bi. Sad gotovo, nisu ti naskodili, sigurno

I da, jesi li radila analize urina, u stvari nisi ni mogla zbog krvarenja. Uradi kad prodje, da ti se nije potrefilo slucajno neki pesak u bubregu zajedno sa tim, pa da pomesa klinicku sliku. 

-
- Novi član
Itekako ste mi pomogli, hvala Vam!
Nisam kompetentna da donosim zakljucke o svemu ovde i da li je tako ili ne, ali ovo sto ste napisali meni znaci.
Ciste inace nema, a sto se tice menoragije to mi nije bas najjasnije jer krvarenje nije toliko obilno, cak su oni napisali "srednje obilno" sta god to njima znacilo, ja, trenutno krvarenje, mogu opisati recimo kao drugi dan menstruacije.
Najgore mi je to sto su kontradiktorni i sto cas neceg ima na jajniku, a onda je to nesto "jajnik naginje ka materici" a onda zadebljanje materice, jajnik u redu. Krece terapija a onda danas "zasto terapija" itd. Ja se samo nadam da ce krvarenje uskoro prestati i da necu morati da idem ponovo na preglede, injekcije i ostalo.
Uradicu urin kad se sve zavrsi i sve ostalo, dosta sam izvukla iz ovog sto mi se sad desava, uskoro kompletan lekarski pregled.
Niste ginekolog?! Mozete li mi odgovoriti, ako zelite, da li je Vas posao inace vezan za zdravstvo?orline napisao: nisam ginekolog, ali neko medicinsko znanje imam.
Nisam kompetentna da donosim zakljucke o svemu ovde i da li je tako ili ne, ali ovo sto ste napisali meni znaci.
Ciste inace nema, a sto se tice menoragije to mi nije bas najjasnije jer krvarenje nije toliko obilno, cak su oni napisali "srednje obilno" sta god to njima znacilo, ja, trenutno krvarenje, mogu opisati recimo kao drugi dan menstruacije.
Najgore mi je to sto su kontradiktorni i sto cas neceg ima na jajniku, a onda je to nesto "jajnik naginje ka materici" a onda zadebljanje materice, jajnik u redu. Krece terapija a onda danas "zasto terapija" itd. Ja se samo nadam da ce krvarenje uskoro prestati i da necu morati da idem ponovo na preglede, injekcije i ostalo.
Uradicu urin kad se sve zavrsi i sve ostalo, dosta sam izvukla iz ovog sto mi se sad desava, uskoro kompletan lekarski pregled.

Sve najboljeUradicu urin kad se sve zavrsi i sve ostalo, dosta sam izvukla iz ovog sto mi se sad desava, uskoro kompletan lekarski pregled.

P.S. Imas pp
-
- Novi član
I Vama isto zelim, i jos jednom zahvaljujem na vremenu koje ste odvojili za mene. 

E sada sam se bas prijatno iznenadila kada sam procitala tvoje postove drago mi je da nemozes da zamislis koliko,ajde sad za jedno deset meseci da procitam da si dobila i bebce jedno jer to obicno tako ide ja ti zelim puno puno srece i zdravlja i samo napred i pozitivno...
bice bolje...mora...
bice bolje...mora...
-
- Novi član
Hehe hvala Verice, a za bebce polako, jos uvek neudataverica70 napisao:E sada sam se bas prijatno iznenadila kada sam procitala tvoje postove drago mi je da nemozes da zamislis koliko,ajde sad za jedno deset meseci da procitam da si dobila i bebce jedno jer to obicno tako ide ja ti zelim puno puno srece i zdravlja i samo napred i pozitivno...
bice bolje...mora...

inace sad mi je dosta bolje, mada tog krvarenja jos uvek ima, kad sve prestane, bicu srecna!
I ja Vama zelim sve naj naj i hvala jos jednom na podrsci.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sta je sa levim jajnikom?Prekontrolisite ponovo na istom mestu Ca125 i i CEA.
Polip sa materice se mora skidati ako postoji!
Pozz!
Pozz!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
-
- Novi član
Levi jajnik naginje ka materici.micaaaa napisao:Sta je sa levim jajnikom?Prekontrolisite ponovo na istom mestu Ca125 i i CEA.
Pozz!
U medjuvremenu krvarenje je prestalo posle 15 dana. Od tih 15 dana, 4 dana je bilo slabo i primeceno na toalet papiru a onda 11 dana, kako je doktor napisao, srednje obilno krvarenje.
Poslednji izvestaj lekara specijaliste glasio je: dijagnoza menorrhagia.
Rekli su mi kad sve prestane da se javim doktorki radi kontrole sto sam i uradila, doktorka je bez pregleda rekla da je sve u redu i da nema potrebe da dolazim vise...

Znam da sam im dosadila jer sam svaki put, kad bih otisla, docekivana sa "opet ti, sta je sad bilo"
Verujem da je nesto ozbiljno bilo sigurno ne bi tako reagovale, ne znam vise ni sama.
Sto se tice zadebljanja materice nisu sigurni da je polip ali me na dalja ispitivanja nisu poslali videvsi moje rezultate koje sam gore navela. Sve se svelo na to da je bol uzrokovala menstruacija i da je menorrhagia u pitanju.
Kad je prestalo krvarenje pojavio se sekret braonkaste boje a onda i bele boje, nije neprijatnog mirisa, ne znam da li je ovo bitna informacija ali eto da i to spomenem.
Trenutno sam na putu ali cu, cim se vratim u Beograd, otici i opet uraditi sve moguce analize koje su potrebne.
Moram priznati takodje da ste me malo uplasili sa CEA laboratorijskom analizom, jer sam pronasla u kojim se slucajevima ona radi, kao sto sam pronasla i moje druge probleme u istoj, mimo ginekologije.
Pozdrav.
-
- Novi član
Vidim da nema odgovora od Mice, sad me zanima koje je uopste znacenje toga kad kazu "jajnik naginje ka materici" ?! Pored svih ostalih problema nijednog trenutka se nisam zapitala sta to znaci a sad me jako zanima, da li neko, ko je kompetentan, moze da mi objasni? Hvala unapred.
I da....Srecni praznici svima! Sve najbolje!
Pozdrav.
I da....Srecni praznici svima! Sve najbolje!
Pozdrav.
-
- Novi član
Pozdrav svima, eto posle duzeg vremena opet mene, nista se nije promenilo, krvarenja jos uvek ima, da li je moguce da mi i sad nista nije kako mi je receno pre dva-tri meseca....hah!