Чудно је да тако лако очистиш језик.
Да ти није од пасте за зубе? Да ли нешто пијеш или једеш увече после прања зуба?
zut jezik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 24, 2019 12:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: zut jezik
Zasto je cudno? Ne,ne jedem.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Чудно је због тога што се обојен језик тешко чисти. Ако имаш наслаге које се тако лако скидају онда се оне лако и праве. То значи да ти је од хране. Опиши мало детаљније када се јављају.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 24, 2019 12:35 pm
Pa uvece ako ocistim ujutru nema nista,znaci po noci mi se to ne skuplja. Vec u toku dana,najizrazenije je uvece. Tako da zaista ne znam sta je u pitanju nista novo ne jedem. Radila sam bris jezika i ok je nisu gljivice. Traje vec 2 mjeseca,ako ne prodje uskoro icu opet kod doktora,nista mi nije davao za to samo nistatin a,to opet nije pomoglo jer i bris je pokazao da nisu gljivice. Moze li biti neke bakterike da su se namnozile.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То што ништа ново не једеш није јак аргумент. Данас очас посла промене технологију да би била здравија - читај јефтинија.
Немој тек тако да пијеш којекакве лекове. Проанализирај храну да ли може да ти да жуту боју језика у некој комбинацији. Добро прати шта се дешава.
Постоји могућност да ти се пљувачка обојила због нечега. И њу провери.
Немој тек тако да пијеш којекакве лекове. Проанализирај храну да ли може да ти да жуту боју језика у некој комбинацији. Добро прати шта се дешава.
Постоји могућност да ти се пљувачка обојила због нечега. И њу провери.