Zeludacni problem

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lela_scg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 5:02 pm

Zeludacni problem

Post od lela_scg »

Drugari, imam jos jedan problem i evo o cemu se radi:

Naime, ja od prekjuce popodne imam neku tezinu i zeludcu....Posle jela nisam mogla da podrignem pola sata i posle toga sam sve po malo podrigivala ali ta tezina je ostala.... Imam osecaj kao da mi se podriguje, imam onaj nagon ali ne mogu tj. sve mi se cini da mi bas to malo fali da izbacim da bi bilo sve ok....

Kako ovo da resim?

Jutros sam pocela uzimati ''Flobian'', videcemo sta ce biti....

POMOZITE
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Zeludacni problem

Post od aa_aca »

Попиј чашу киселе воде па ћеш подригнути. Ако баш не помогне а ти попиј Кока-колу. Има да подригујеш до миле воље, а свариће ти све живо и мртво у желуцу. Наравно то није добро да се редовно ради пошто тај напитак баш и није нешто здрав. Нешто :lol:
smiljavg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 11:56 am

Post od smiljavg »

Postovanje,prijatelji

Evo mog problema,imam 62 god i vec 15 god zeludacnu kilu tad sam u Novom Sadu gutala crevo neznam kako se strucno kaze i tad mi je utvrdjeno da imam hronican gastritis sa ulceracijama nalaz mi se izgubio kod mojim lekara ali ono sto znam da mi je taj pregled radio Dr.Kosijer i da je uzeto sa 12 mesta uzorak koji je slat na histopatologiju i sve je bilo u redu...Tad sam od terapije koliko se secam pila Orvazil , Omeprol valda dve nedelje a nakon toga tri meseca Famotidin ujutro i uvece od 20 mg,godinu dana sad bila na strogoj dijeti... bez paradajza paprike bez zacina sve bareno muke moje....ali verujte isplatilo se....par godina sam bila bez terapije...i nebih ja bila ja da se nisam vratila starom nacinu ishrane kad bih osetila probleme pribegavala sam uzimanju povremeno famotidin i on je sve resavao....e ne lezi vraze...ove godine oko 8 marta zakaci me grip sa temperaturom imoj doktor mi da terapiju kombinacija geramicin ,urbazon i diklofenak injekcije koje sam isprimala 5 dana odlezala sam grip skoro dve nedelje i sta se desava,usput su mi radili analize krvi i utvrdili blago poviseni secer.....nakon toga radili mi test opterecenja na secer i kazu da sam seceras u pocetnoj fazi i sad pijem izjutra i uvece 500mg gluformin tablete...e ovo je uvod u moj nastali problem....nakon prelezanog gripa javlja mi se bljutavost u ustima ponekad gorcina...nekad mucnina to traje vec 4 meseca.....danas sam bila kod mog lekara i trazila uput za gastroenterologa i da snimim ceo abdomen...posto sam iz unutrasnjosti a sva zakazivanja su budi bog sa nama, spremna sam da te preglede platim i po mogucnosti da razresim kolko je to moguce moje probleme....molim za preporuku ili br,tel u Beogradu....

zahvalna
smiljavg
Novi član
Novi član

Post od smiljavg »

Postovanje,prijatelji

Evo mog problema,imam 62 god i vec 15 god zeludacnu kilu tad sam u Novom Sadu gutala crevo neznam kako se strucno kaze i tad mi je utvrdjeno da imam hronican gastritis sa ulceracijama nalaz mi se izgubio kod mojim lekara ali ono sto znam da mi je taj pregled radio Dr.Kosijer i da je uzeto sa 12 mesta uzorak koji je slat na histopatologiju i sve je bilo u redu...Tad sam od terapije koliko se secam pila Orvazil , Omeprol valda dve nedelje a nakon toga tri meseca Famotidin ujutro i uvece od 20 mg,godinu dana sad bila na strogoj dijeti... bez paradajza paprike bez zacina sve bareno muke moje....ali verujte isplatilo se....par godina sam bila bez terapije...i nebih ja bila ja da se nisam vratila starom nacinu ishrane kad bih osetila probleme pribegavala sam uzimanju povremeno famotidin i on je sve resavao....e ne lezi vraze...ove godine oko 8 marta zakaci me grip sa temperaturom imoj doktor mi da terapiju kombinacija geramicin ,urbazon i diklofenak injekcije koje sam isprimala 5 dana odlezala sam grip skoro dve nedelje i sta se desava,usput su mi radili analize krvi i utvrdili blago poviseni secer.....nakon toga radili mi test opterecenja na secer i kazu da sam seceras u pocetnoj fazi i sad pijem izjutra i uvece 500mg gluformin tablete...e ovo je uvod u moj nastali problem....nakon prelezanog gripa javlja mi se bljutavost u ustima ponekad gorcina...nekad mucnina to traje vec 4 meseca.....danas sam bila kod mog lekara i trazila uput za gastroenterologa i da snimim ceo abdomen...posto sam iz unutrasnjosti a sva zakazivanja su budi bog sa nama, spremna sam da te preglede platim i po mogucnosti da razresim kolko je to moguce moje probleme....molim za preporuku ili br,tel u Beogradu....

zahvalna
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Од мене препоруке нема, осим да почнете да пијете домаћи кефир (кажем ДОМАЋИ) и добро проучите књигу "Алкализуј се или умри". Тако ћете закључити да сте начином исхране проузроковали даље проблеме, а првобитни нисте решили.
smiljavg
Novi član
Novi član

Post od smiljavg »

Hvala i na ovome....kako doci do knjige....pozz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Линк за куповину можете наћи на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Кандида. Електронска варијанта се може наћи по интернету.
Odgovori