Vidim da na kraju nije covek objasnio u cemu je bio problem, a ne nalazim nista po netu. Naime prvi put bolovi su poceli 6. marta, sledecu agoniju sam imao 15, pa 21, 25. pa onda pre 4 dana jos jednom. Prva 2 puta su bolovi bili izmedju 2 izjutra i 5 ujutru, isao sam na hitnu gde su me slali na urgentni. Krvna slika besprekorna, poslednjeg puta sa urgentnog su me slali i na ultrazvuk i sve je super (cak i pankreas posto sam imao u septembru prosle godine akutni pankreatitis medjutim sve brzo sredjeno).
E sada isao sam i kod doktora opste prakse, naravno nista pametno nije receno vec mi je receno da pijem ranisan, kao sto je rekao i doktor (dva razlicita) sa urgentnog u vise navrata. Apsolutno nikakva terapija.. Kada se desi ta "agonija", apsolutno nema veze kada sam jeo i sta sam jeo, ako ne boli ne boli sta god da strpam u zeludac, dok se bolovi javljaju cak i nakon keksa i caja.
Jedino sto doticni nije nigde spomenuo a sto se kod mene javlja jeste jaka bol ispod lopatica (i leve i desne) kada boli zeludac, pa ne mogu ni da legnem jer tada zeludac boli vise, a ne mogu ni da stojim jer ledja bole pa tu nastaje panika. Kako mi je uput za gastrologa uradjen, slobodan termin je za 2 meseca, a za ultrazvuk tek 2. jula

Zdrav, a u bolovima (kad ih ima), stvarno nemam resenja. Eto rekoh da podelim sa vama pa se mozda i nadje neko sa slicnim slucajem jer sam posle 30 dana cestog "guglanja" jedva iskopao ovu temu

Btw, nije da "ne volim" doktore i bolnicu, medjutim stvari su malo tuznije ovde na jugu, vidi se jaka nezainteresovanost cak u vise navrata bude i neprijatno dok pocnete da objasnjavate problem a gledaju vas popreko.. Jedini doktor opste prakse kod kojeg sam otisao vanrednog delovao je prijatno i dobio sam injekciju protiv bolova