Upomoc!!!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
hozza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 1:40 pm

Upomoc!!!!

Post od hozza »

Postovani
Imam probleme sa zeludcem vec dvije godine,Helicobacter mi se konstantno vraca svakih par mjeseci imam sljedece dijagnoze:Refluks ezofagitis grad I,Insuficiento cardie,Gastritis antralis catarrhalis,duodenitis catarrhalis.,simptomi su mantanje,napadi panike,nedostatak zraka,znojenje,osjecaj da cu pasti,salbost u nogama,otezano gutanje.Prestao sam pusiti,alkohol ne konzumiram ,kafu takodje drzim dijetu na terapiji sam eglonylom i ulcosanom ali stanje se nikako ne popravlja!

Molimj vase misljenje,unaprijed zahvalan
Bookeytoba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 8:02 pm

Post od Bookeytoba »

Jeste li uradili gastroskopiju?

PS: Samo bez panike! Znate da je zeludac u pitanju,ja sam imao paniku,mislio sam da je srce.....pa mi je lakse kada znam da je zeludac:)
hozza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 1:40 pm

Post od hozza »

Gastroskopiju sam radio tri puta svaki put kazu nista spektakularno al mene zeludac muci uzasno:mantanja,podrigivanja,nedostatak zraka i kontstantna vracanja helica ima li iko na ovom svijetu da je zeludac uspjeo izljecit pogotovo hellico??????????????????
Odgovori