Ultra zvuk abdomena

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mix13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 20, 2007 9:31 pm

Ultra zvuk abdomena

Post od mix13 »

Zdravo: pre par dana sam radio ultrazvuk abdomena.

Prilikom pregleda,na desnij strani stomaka od desnog rebrenog luka pa sve do donjeg dijela stomaka sa desne strane.
nadjen mi je velik broj zraka u crevima.
Doktor mi je dao neke penciline u vidu tableta.

koristim 2x500 mg
2x2 500 mg.

Prije nego stosam poceo da koristim ovu medecinu imao sam veoma malo stolice jer je bilo zraka u crevima.
A sad imam veliku kolicinu stolice,vise vjetrove nejmam,ali osjecam da imam jos zraka u crevima.

Dali moze tko dami objasni o kakvoj se bolesti radi.

Mnogo pozdrava.
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Moze biti i ozbiljno ali i benigno. Recimo aerofagija. Na UZ se to ne moze videti niti sa na osnovu njega moze prepisati bilo sta kao lek. Dakle, ili ti je internista kao i vecina bolid ili to namerno radi. Meni su tako bez bipsojie jetre rekli da ima jako masnu jetru i tumor u desnom reznju a nemem nista od toga!!! Dakle, 50% lekara, a koji su varali na studijama, su za izbegavanje, stoga se pre obracanja bilo kom doktoru dobro naoruzaj znanjem kako bi video sta zna a sta ne zna. Ja sam 9 meseci proveo na uzaludnoj dijagnostici od ingfektivne klinke, preko gastorneterologije, hirurgije... i jedino na sta sam naisao je bilo izlupetavanje gluposti i samaranje dijagnozama bez ikakve dozbiljne dijagnositke. Znao sam vise od njih iako mi je struka primenjeno racunarstvo i elektronika...use i u svoje kljuse
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Moze biti i ozbiljno ali i benigno. Recimo aerofagija. Na UZ se to ne moze videti niti sa na osnovu njega moze prepisati bilo sta kao lek. Dakle, ili ti je internista kao i vecina bolid ili to namerno radi. Meni su tako bez bipsojie jetre rekli da ima jako masnu jetru i tumor u desnom reznju a nemem nista od toga!!! Dakle, 50% lekara, a koji su varali na studijama, su za izbegavanje, stoga se pre obracanja bilo kom doktoru dobro naoruzaj znanjem kako bi video sta zna a sta ne zna. Ja sam 9 meseci proveo na uzaludnoj dijagnostici od ingfektivne klinke, preko gastorneterologije, hirurgije... i jedino na sta sam naisao je bilo izlupetavanje gluposti i samaranje dijagnozama bez ikakve dozbiljne dijagnositke. Znao sam vise od njih iako mi je struka primenjeno racunarstvo i elektronika...use i u svoje kljuse
Odgovori