ucestalo podrigivanje

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bglive
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 8:04 pm

ucestalo podrigivanje

Post od bglive »

postovanje.javljam se u nadi da mi bar neko moze pomoci ili da bar ima kakva iskustva.
ovako.muci me podrigivanje vec 3 godinu.uradio sam sondu i ultra zvuk i nista mi nisu nasli.i to vise puta radio.i testove sve.protiv bakterijama itd.
uglavnom sve zivo ali nista pa nista ne nadjose.a mene muci i muci.
krene podrigivanje i cak i na srce udara.uzasno.iscrpljujuce zna bit.
jednom prilikom sam otisao kod zena sto namestaju zeludac i ona mi je ustanovila da je POMEREN iz svog lezista,zena me nekako izmasira i ja budem ko nov covek.ali to neko vreme drzi i bude o.k.ali nažalost opet popusti i sve po starom.kraja nigde na vidiku.da li je mozda neko od vas imao licne probleme i pomozite ako mozete.
bar nekim savetom.ja vise ne vidim svetlo u tunelu.razocarani.
bolest a medicinski nista nije nadjeno.
pozdrav
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

Post od suzana stojkovic »

e ovako cudno je to sto ti nista nisu uspjeli naci nakon svih tih pretraga,jedino sto ti mogu posavjetovati je da pripazis na ishranu,sto manje masnog,ljutog,kiselog da alkohol zaboravis i cigare jer to je nevjerovatno koliko mogu da naskode zeludcu.I da se toga pridrzavas cjeli svoj zivot,jer ja bolujem od gastritisa koji uz pravilnu ishranu kontrolisem,a samo malo alkohola zna toliko da mi naskodi da mi je potrebno najmanje mjesec dana da dodem sebi.Pridrzavaj se toga i ja vjerujem da ce se to smanjiti,da ce nestati u potpunosti to nisam sigurna al bolje ista nego nista :wink: sretno...
Odgovori