Ucestala dijareja .

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Kojic-A
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 14, 2013 12:07 pm

Ucestala dijareja .

Post od Kojic-A »

Pozdrav. Imam 18 godina, kao i jedan problem . Naime, pre oko 2 meseca, pocele su moje tegobe. Tad sam dobio dijareju , koja je trajala otprilike 10ak dana, otisao sam kod doktorice, trazio infuziju. Prepisala mi LINEX , njega sam kuci pre pio, pa mi nije nesto pomagao. Nisam pio LINEX , uzimao sam na "svoju ruku" Enterofuryl.. Znao sam popiti 6 kapsula za 12h i nista nije pomagalo. I to je prestalo za oko 10ak dana.. Zatim nije proslo ni 7 dana ja opet dobijem dijareju , a verujete li mi da sam uvek dobijao SREDOM i to svakom drugom. I isto sve traje, oko 7 dana. Prvi put kad sam dobio dijareju , smrsao sam 5 kg . Nista nisam ni jeo, samo caj,dvopek,caj dvopek .. Kad me prestane ja vratim 2-3kg .. i tako sve 2 meseca ..
I jos nesto .. Sredom idem na praksu u bolnicu, posto sam medicinska skola. Da li kakve veze ima sa tim ? mantil nosim u torbi , mozda sam pokupio neki virus na odeljenju ? ne nosim vise u torbi mantil , za sad nema proliva ..
Pa bih vas molio za misljenje ..
Mislio sam nalaze neke da radim dok malo ozdravim , posto sam prehladjen trenutno.
Pozdrav , i hvala unapred
henrikinaski
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 12:57 pm

Re: Ucestala dijareja .

Post od henrikinaski »

Već mesec dana imam dijareju. Nije baš posle svakog obroka, čak ni svaki dan, ali malo me drži pa me pusti. I nije skroz retka stolica nego onako. Otišao sam kod lekara, pogledao mi je grlo i rekao izgleda da je virus i prepisao mi sinacilin. Posle sam se setio da antibiotici ne deluju na viruse pa sam sad zbunjen. Inače sam pio pre 10-ak dana popio bočicu panklava zbog upale grla.
Odgovori