Treba mi savet

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Hiron
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 12:29 am

Treba mi savet

Post od Hiron »

Nekada mi se desi da posle velike nuzde imam obrise krvi na papiru. Postoji tada i svrab u predelu analnog otvora (malo unutra i malo spolja). Stolica je redovna cak nekad i u sat tacna. Kada je nekad kasasta onda u tom delu osecam peckanje, a kada se tusiram posle toga pod mlazom vode osecam peckanje. Tegobe prodju za najvise dan i po, nekad ih nema po 2 nedelje ili vise pa se onda opet jave. Imam inace 26 godina a takve simptome imam vec vise od 10 godina. Pregled je uradjen kod hirurga pre 2 godine, bio je u redu, (mislim da se radilo o anoskopiji), preporucio je dijetu i pavlovicevu mast. Krvna slika radjena pre mesec dana uredna, lekarka je rekla da prema krvnoj slici nema znakova upale. Pa ako neko ima neki moguci predlog ili savet bio bih zahvalan.
Hiron
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 12:29 am

Zar niko nema savet?

Post od Hiron »

Ako ima nek se javi.
HJV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 17, 2006 12:08 am

Post od HJV »

Verovatno su hemoroidi u pitanju.Imas dosta po netu (i ovde na forumu) o hemoroidima pa se informisi.Umesto Pavloviceve,uzmi neku od sledecih masti :Faktu,Delmeson,Hepatrombin H, ... Ako krverenje ne prastane za 2-3 dana obrati se lekaru.Srecno. :D
Koraljka Jankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

[b]gastroeterologija[/b]

Post od Koraljka Jankovic »

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje za strucnjake. Koji su siptomi cira na zeludcu?
Pozdrav i hvala
Koraljka Jankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

[b]gastroeterologija[/b]

Post od Koraljka Jankovic »

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje za strucnjake. Koji su siptomi cira na zeludcu?
Pozdrav i hvala
Odgovori