Imam tamnu stolicu vec dva+ dana, primetio sam to posto vec tri nedelje (trebalo bi sad kao da sam malte ne zdrav) imam stomactitis aphosu ili ti herpes, tokom kog mi je i bilo muka i povracao sam i nisam imao apetit, nakon jednog povracanja bio sam u urgentnom (pre vise od nedelju dana) tamo su me izmedju ostalog pitali dal imam crnu stolicu, nisam imao, ali su mi objasnili da to znaci krvarenje u zelucu. Sada mi se i to javilo, pio sam u poslednjih par dana dosta vitamina (tableta) rekli su mi da ojacam organizam posto je kao herpes izlecen a ja se i dalje osecam lose zbog pada imuniteta (imam temp. oko 37 vec desetak dana), poslednji put sam vadio krv pre 5 dana i bilo je sve ok, urin takodje.
Moje pitanje glasi, da li je moguce da je zbog ovih vitamina stolica crna? Da li je mozda doslo do krvarenja usled gomile lekova koje sam uzimao? Da li i koliko da cekam da vidim da li ce stolica da se vrati u normalu? U teskom sam problemu posto treba od ponedeljka da pocnem da radim, vec sam im dva puta otkazivao zbog glupog herpesa i nema sanse da opet otkazem? nemam pojma sta da radim...