Dragi naš provincijski mediokritetu!
Šta bi mi bez vas?! Zapravo ZNAM! Ako ništa drugo, uštedela bih sto evrića i utrošila ih mnogo pametnije,a zbog toga bi vi bili kažnjeni ukorom pred isključenje od strane eminetnih beogradskih visoko obrazovanih "obaveštenih" stručnjaka!!
Ovako, platih silne pare, pregledali me doktor i sestra zajedno stari više nego medicina, jedino što moram biti zahvalna na izboru terapije koja minimalno oštećuje jetru, mada ću biti krajnje neskromna ako kažem da mi se čini da su i tu malo pobrkani lončići!
Naime, u indikacijama ( deklaraciji) Nexiuma stoji da dnevna doza ne bi trebala biti veća od 20mg ukoliko je oštećena jetra!? No, neću biti sitničar!
Doktore za vas jedno pitanjce što se tiče xalola. Pre par meseci sam započela terapiju jednom četvrtinom "rivotrila" dva puta dnevno, kasnije sam prestala, jer mi je pomagao samo u početku,a dr Peruničić mi je rekao da je taj lek u kombinaciji sa "sportom" kojim se bavim- katastrofa na pomolu!?
Nadam se da uviđate da nisam baš neobaveštena, da o nekim stvarima znam po nešto,a o nekima porpilično, no sa lekovima tog tipa nemam veze, ali zato imam sa psihoterapijom, za koju znam kakva bi mi odgovarala i bez para, tako da ostaje hemijski deo terapije:
xalol i šta još po vašoj preporuci ( sa doziranjem naravno)
A što se tiče jednjaka, ne razumem dijagnozu i da li postoji mogućnost da problem stvara sadržaj koji se sliva iz nosa ( iako sluzokoža nosa pokupi najveći deo) ili je u pitanju nešto drugo?
I za moje dete najvažnije pitanje:
Da li mi preporučujete more, uzevši u obzir kompletan problem ( živci, klimaks, želudac, hepatitis, bakterija i adikcija!?
Hvala najvećem amateru među ekselencijama i budućem ( nema te titule koju zaslužujete)